Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

13:00-14:00 *Foredrag: Mine vandringer med Jomfru Maria v/Marianne Nielsen

9. november 2019 -13:00 - 14:00

Inden jeg tog ud på mine mange vandringer, havde jeg ikke nogen religiøse eller spirituelle grunde til at tage af sted andet end nysgerrighed og en dragende lyst til at vide mere om, hvem Jomfru Maria var. Men hvorfor følte jeg mig tiltrukket af hende? Det håbede jeg at få svar på. Min vandring blev – helt uforberedt – en vandring gennem dette liv og tidligere liv, mens mine samtaler med Maria fik mig til at se mit nuværende liv og mine tidligere liv i et helt nyt perspektiv.

Jomfru Maria og jeg har haft samtaler omkring det at være menneske på denne jord, og hvordan en hård vandretur i overført betydning kan sammenlignes med det, vi menneske går igennem i livet på jorden.
Vi har haft samtaler om, hvordan vi behandler dyr, jorden, naturen og hvor vigtigt vand er for, at vi mennesker, dyr og jorden kan overleve. Jeg har været på mit livs vandring i selskab med Jomfru Maria gennem Italien, Grækenland og til Marias hus i Tyrkiet.

Jeg har haft de mest fantastiske oplevelser, sovet de mest utrolige steder, der hvor jeg blev træt og ikke orkede at gå mere, i skoven, i forladte huse, bagsædet af en Alfa Romeo, i en kirke, i et lille hus i en olivenlund, i en lukket fabrikshal og i bjergene.

På mine vandringer har jeg krydset flere pilgrimsruter, så som Camino Francesco og La Via Francigena i Italien. Pilgrimsstien E4 i Parnassobjerget ved Delfi i Grækenland.
Jomfru Marias pilgrimsvej er ikke afmærket

Pris 75 kr. og for medlemmer 50 kr.
Kaffe/te er med i prisen.

Der vil være salg af min bog.
Jubilæumspris: 200 kr.

Detaljer

Dato:
9. november 2019
Tidspunkt:
13:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”