Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

14-16.30 *Medi-Yoga v/Lars Nielsen

13. januar -14:00 - 16:30

Glæd dig til en eftermiddag med masser af skøn yoga, hvor vi vil arbejde med at åbne vores hjerte gennem blide intuitive bevægelser og afpassede åndedræt og yogastillinger. Alle kan være med.
Dit hjerte rummer alt, hvis du blot tør lytte til det. Oftest er vi rigtig gode til at give opmærksomhed, tid, kærlighed og omsorg til andre, børn, familie, arbejde, venner og veninder. Men i dag har vi fokus på din evne til at give dig selv opmærksomhed og kærlighed, din evne til at lytte ind og mærke, hvad du har brug for. Hjertet har en iboende kraft til forandring og healing, der er med til at gøre dig mere rummelig, accepterende og efterlader en skøn følelse af at være mere rolig og tilfreds med dig selv, ligesom du er.

Vi vil i workshoppen arbejde med krop, åndedræt, energi, mantrasang, meditation og spirituel praksis i en helhed. Du vil få en erfaring med, hvorledes denne praksis er med til at åbne dit hjerte, balancere dit indre og finde ro i din sjæl.

Lars vil understøtte vores mantrasange med sin guitar. Det at synge giver vibration i din krop, især omkring hjertet, og du vil opleve en boblende følelse af glæde, samtidig med at det løfter den fælles energi i rummet. Når du synger og bruger din stemme, er det med til at åbne dit hjerte- og hals chakra. Det vil understøtte dig i at lytte ind i din sjæl og turde stå ved, hvem du egentlig er. Alle kan være med til at synge. Det kræver ingen særlige forudsætninger heller.

Vi slutter af med meditation, hvor Sanne vil guide dig gennem igennem, mens Lars med lyde fra tibetanske klangskåle, vil understøtte afspændingen i meditationen. Til slut vil du blive taget med ud på en lydrejse, hvor Sanne understøtter en lang og afslappende afspænding med sine musikinstrumenter, og Lars samtidig sætter klangskåle på hjerte- og mave på deltagernes krop, hvor de slåes an med bløde filt køller. Du vil således opleve lyde og vibrationer i kroppen, der får din krop til at spænde af. Du vil mærke en behagelig følelse af at være afslappet. Et bad af lyd og klang.
Vi glæder os til at møde dig på måtten.

Pris: 250 kroner. Pris for medlemmer af Mindful Living: 125 kroner.
Tilmelding til Sanne på sms: 28 34 75 47. Betaling ved tilmelding på mobile pay på 28 34 75 47.

Underviser: Sanne Kliim Petersen. Sygeplejerske. Sundheds konsulent og stress coach. Cand Mag i psykologi og sundhedsfremme. Yoga og meditations lærer.

Underviser: Lars Nielsen. Psykolog. Klangmassør og healer. Pædagog og musiker.

Detaljer

Dato:
13. januar
Tidspunkt:
14:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Map
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”