Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

15.00-17.30 Åben og gratis Fredagscafé: Gateway healing og aflæsning v/Venera Maxudova

15. februar -15:00 - 17:30

Venera vil fortælle om shamanisk healing – gateway – og vil give en aflæsning af en Gateway, så alle deltagere får en besked.
Hun vil også guide en meditation, hvor du selv kan at få en kontakt til dit totem gateway dyr og mærke, hvordan det har det, samt hvad du kan gøre for at få det bedre og opnå større balance i din hverdag.

Denne eftermiddag vil Venera hjælpe dig med at se din gateway og forklare det billede, du vil se.

Cafeen er gratis, og der vil være kaffe og te og lidt mundgodt.
Du er velkommen at lægge en tyver i kaffekassen.

Om Venera Maxudova:
Venera kommer oprindeligt fra Kasakhstan, hvor hun har været personlig træner i over 20 år og har brugt mange år på at dyrke såvel bodybuilding som fitness. Tidliger mester i bodybuilding i Kazakhstan, og medaljevinder i bodybuilding og fitness i Asien.

Samtidigt har Venera været massør og energi healer i over 15 år. Hun er uddannelsesleder af Gateway Healingsuddannelse i Danmark og bruger bl.a. sin viden i hendes behandlinger og workshops.

Venera tilbyder også aktiviteter inden for ernæring, madlavning af lækker og sund mad, og teknikker til at rense kroppen både fysisk og mentalt.
Hun har udgivet kogebogen “Enkle Trin til Sundhed” og er forhandler af sund og lækker vegansk og glutenfri mad, som hun selv producerer.

Detaljer

Dato:
15. februar
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”