Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

15-17.30 Gratis åben fredagscafé – OM Chanting

18. maj -15:00 - 17:30

TEMA: OM Chanting, en oplevelsesorienteret Fredags Cafe’

Kom og oplev OM’s vibration i din egen krop og hør lidt om hvad, det går ud på. Hovedvægten vil være oplevelsesorienteret, hvor vi i fællesskab chanter OM sammen i 45 min. Og der vil være mulighed for at dele sin oplevelse i gruppen bagefter, hvis man har lyst til det.

Lidt om OM Chanting for nye deltagere
OM Chanting er en lydhealing og en af de mest kraftfulde og enkle metoder til healing. “OM” er den oprindelige lyd, som skaber og gennemtrænger hele universet. Den blev brugt af de gamle Rishier (vismænd i Indien), har været glemt og er nu igen bragt frem i lyset fra Himalayas gemmer af de store mestre Sri Mahavatar Babaji og Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, for at hjælpe med at genoprette balancen i os selv, menneskeheden og jorden.

OM Chanting balancerer os på alle planer, gavner vores helbred og giver os indre fred, glæde og kærlighed. OM Chanting healer deltagerne. Den har også en gavnlig indflydelse på alt i omgivelserne – både mennesker, dyr, planter, bygninger osv. – og skaber en healende vibration for Moder Jord, som har meget brug for den.

OM Chantingen varer ca. 2 timer, hvoraf vi synger “OM” i 45 minutter. Teknikken bliver først forklaret. Herefter synger vi “OM”, og vi slutter af med en guidet fællesmeditation.

OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende.
Meningen med kærlighed er, at den skal deles. OM Chanting bringer folk sammen, i lokale samfund og nationer rundt om i verden, for at dele OM lydens positive vibrationer og deres kærlighed til Moder Jord. Således er regelmæssige OM Chanting grupper og månedlige fuldmåne OM Chanting grupper en uvurderlig gave til menneskeheden.

HVORDAN FINDER JEG UD AF MERE?
Man kan læse mere på www.omchanting.org og på bhaktimarga.dk.

Værtinden til denne Fredagscafe er Hanne Bræmer-Klein, som er indehaver af Sjælsø Huset i Birkerød, hvor hun udbyder behandlinger med Source Åndedræts terapi, Sjælsø massage, Japansk lifting og Zoneterapi.
Arbejder desuden som Sygeplejerske.
Kontakt hanne.braemerklein@gmail.com eller mobil 28633117

Detaljer

Dato:
18. maj
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”