Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

16:00-18:00 Åben Fredagscafé: Når sjælen banker på – om at finde sin vej i livet

11. september -16:00 - 18:00

Kære DU
Savner du mere indhold og mening i dit liv og at gøre en større forskel?
Oplever du, at du er gået i stå eller baglæns, og det er svært at se hvilken retning, dit liv skal tage? Måske du er ved at gå op i limningen eller ned med stress, fordi du ikke laver det, du brænder for. Eller du ved, hvad du ikke vil, men hvad du vil, kan du ikke mærke. Måske du er på vej til at rejse dig efter en livskrise, og noget nyt er begyndt at pible inden i dig?
Alle disse livssituationer handler om at finde sin vej i livet.
Min erfaring er, at jo ældre vi bliver, og jo mindre vi har lyttet til vores hjerte, jo oftere hænder det, at vi kommer på afveje, ned i dybe huller og kriser, før vi kommer ud på den anden side, måske i et samarbejde med sjælen.
Jeg har selv gået på mange af livets veje og vildveje og være ned i dybe kløfter og op på høje tinder. Jeg er blevet tvunget til at lytte til min sjæl efter, at den i et samarbejde med min krop lagde mig ned med stress og tinnitus.
I dag har jeg som spirituel coach og mentor valgt at hjælpe andre mennesker med at finde deres vej i livet ud fra mine egne livserfaringer og de mange møder, jeg som leder, coach og psykoterapeut har haft med især kvinder midt i livet eller ældre.
Som værktøj til at hjælpe disse mennesker benytter jeg P-U-R-P-O-S-E-modellen, som jeg har udviklet til formålet. Denne model bruger jeg i alle de personlige udviklingsforløb, jeg afholder, om det er et coachingforløb, workshops eller online.
Jeg er meget nysgerrig og passioneret omkring at høre din livshistorie med dets op- og nedture.
På denne café vil jeg gerne præsentere dig for dele af min viden og erfaringer omkring at hjælpe mennesker på vej, og jeg vil lægge op til erfaringsudveksling omkring at lytte til sin sjæl og finde sin vej (sine veje) i livet.
Jeg håber, du har lyst til at deltage. Både medlemmer og gæster er hjertelig velkommen! Jeg vil opfordre dig til at tage en ven(inde) med og nyde eftermiddagens oplæg, som vil være blandet med humor, autenticitet og alvor.
Det koster 25 kr at deltage i eftermiddagens program, hvor der vil blive serveret kaffe, te og kage. For medlemmer er der gratis adgang.
Der er ingen tilmelding, men jeg vil taknemmelig, hvis du vil registrere dig som ”deltager” i denne begivenhed, så jeg kan have en lille fornemmelse af, hvor mange mennesker, vi bliver.
Oplægget starter kl. 16.00, men du er meget velkommen fra kl. 15.30 til at slå dig ned og nyde en kop varmt og lidt mundgodt.
Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig!!!
Mange kærlige hilsner
Hanne Parvine
P.S. Ønsker du at vide mere, starter næste personlige udviklingsforløb d. 17. oktober:

https://www.facebook.com/events/302692190878480/
Her er jeg på Facebook: Hanne Parvine – spiritual coach og mentor:

https://www.facebook.com/hanneparvine.dk/?modal=admin_todo_tour

Detaljer

Dato:
11. september
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”