Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

18.00-23 Sommerafslutning for medlemmer (Slotsparken)

22. juni -18:00 - 23:00

SOMMERAFSLUTNING – Picnic og koncert for medlemmer

Lad os nyde hinandens gode selskab og sammen fejre, at vi har haft et fantastisk første år, og at sommerferien nu står for døren. Alle medlemmer inviteres til gratis koncert med den svenske superstjerne Lisa Ekdahl på posen.

Inden koncerten holder vi picnic i parken. Alle medbringer en ret til en fælles “buffet” og centret sørger for service/bestik. Medbring drikkevarer til eget forbrug. Husk også et tæppe eller lign. til at sidde på.

Vi mødes kl. 18.00 ved Café Havehuset på Rendelæggerbakken

Når vi har spist går vi sammen til Posen og hører koncerten med Lisa Ekdahl som starter kl. 21. Der er musikalsk opvarmning med Carl Emil Petersen fra kl. 20.00

* Lisa Ekdahl blev superstjerne i Skandinavien, da hun i 1994 udsendte sit selvbetitlede og storsælgende debutalbum, som bla. indeholdte megahittet ”Vem vet?”. Hendes unikke stemme og tilbagelænede, men skrøbelige stil har siden dengang betaget fans og anmeldere i store dele af Europa.
Dermed har Lisa Ekdahl i mere end tyve år været en af nordens mest markante stemmer.

Det er vigtig at du tilmelder dig dette arrangement senest mandag den 18. juni, hvis du vil med, da der er et begrænset antal koncertbilletter til uddeling.

Tilmeld dig her: sms til Hanne: Tlf. 27605059

På vegne af Festudvalget/
Hanne

Detaljer

Dato:
22. juni
Tidspunkt:
18:00 - 23:00

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”