Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

18:00-22:00 *Vegansk madklub og dejlig blues-musik v/Eva Lykke

14. februar -18:00 - 22:00

Fredag den 14. februar 2020 kommer de to skønne bluesmusikere Lars Nielsen (guitar og sang) og Thomas Melau (mundharpe og sang) og giver koncert i Center for Mindful Living.

Vegansk madklub inviterer til lækker menu og mindfuldt samvær. Vi begynder kl. 18.00 med tilberedning og koncerten begynder, når vi er færdige med at spise.

I pausen får vi kaffe, te og kage eller dessert.

Traditionen tro laver vi maden i hyggeligt fællesskab og alle deltager tillige i borddækning, kaffe/tebrygning, oprydning, opvask samt sidste afpudsning af lokalerne.

Om musikken
Thomas og Lars kalder deres musik akustisk blues fra “the delta til Chicago”, og de spiller numre af Robert Johnson, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry&Brownie McGhee mfl. plus egne kompositioner.

Og deres musik lyder bare godt!

Prisen for arrangementet er 200 kr, som dækker koncert, middag og leje af lokaler. Børn under 8 år gratis. Evt. overskud går til Center for Mindful Living.

Du tilmelder dig ved at indbetale 200 kr til Center for Mindful Living på MobilePay 87424 eller bankkonto: Reg. nr. 6483, konto nr. 2027078. Skriv venligst navn og ’veganblues’ på din indbetaling.

Betalingsfrist: 11. februar.

Vi glæder os meget til denne aften og ser frem til at møde gamle som nye medlemmer i madklubben. Du behøver ikke at være veganer for at deltage. Alle er velkomne.

Kærlig hilsen
På vegne af Vegansk Madklub
Eva Lykke

Detaljer

Dato:
14. februar
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”