Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

19-21 Gratis foredrag om Mindful Playing

11. juni -19:00 - 21:00

Gratis foredrag om Mindful Playing

Mindful playing handler om at tage livet lidt lettere og huske at lege og grine og have det sjovt.

Børn leger. Ingen behøver at fortælle dem, at de skal gøre dette. Det sker helt automatisk, men som voksen kan vi glemme, hvad leg er, og vitalt og sjovt, det kan være.

Til dette foredrag får vi besøg af to kvinder, som vil give eksempler på mindful playing:

Nur M’nasria, der er kommet hele vejen fra Dubai, vil dele sin historie og rejse med os, om hendes oplevelser fra at leve et liv med depression til at udleve sit fulde potentiale i en mindful legende tilstand.

Nur er filantrop og mediekonsulent, der har lavet velgørenheds- og frivilligt arbejde i de sidste 18 år. For 2½ år siden startede hun sin egen Foundation i Kenya, hvor hun arbejder med fem forskellige børnehjem i forskellige slumområder med i alt 600 børn. Hendes kerneopgave er at give dem uddannelse, sundhedspleje, ernæring, husly og leg.

Venera Søndergaard, der oprindeligt kommer fra Kasakhstan, men har boet mange år i Danmark, er holistisk healer og tidligere bodybuilder og fitness champion. Gennem hendes erfaring har hun udviklet sit eget sted, et holistiske center på Møn, for at kunne hjælpe andre med at vokse og leve sundt fysisk, følelsesmæssigt og med større legende bevidsthed gennem blandt andet tilpassede værksteder, kostvaner og retreats.

Begge kvinder bruger leg og latter bevidst i deres arbejde og i deres hverdag, og de ønsker med dette foredrag at huske os på, at vi oftere kan gøre det samme.

Foredraget er gratis og foregår i Center for Mindful Living mandag d. 11. juni kl. 19.00 -21.00. Adressen er Slotsgade 32 (Baghuset). Foredraget foregår på engelsk. Der er ingen tilmelding. Har du spørgsmål, så kontakt centerleder Hanne Parvine på 2760 5059. Du kan læse mere på centerformindfulliving.dk.

Detaljer

Dato:
11. juni
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Map
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”