Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

19.30-21.30 Foredrag om cykelpassion og cykelruter i Hillerød

15. maj -19:30 - 21:30

Jens Erik Larsen fortæller om sin cykelpassion og cykelruterne i Hillerød.

Jens Erik Larsen, der er stifinder og civilingeniør, vil underholde med billeder og causeri om sin passion for cykling gennem mange år.
Han startede med lokale cykelture i Nordsjælland og er i dag fadder til et omfattende projekt, EuroVelo med cykelruter og guidede cykelture rundt i Europa, Tyrkiet og senest Cuba.

Vi ser på Nordsjællands mange snedige stier og småveje, som kendes af de færreste. Stier og ruter leder til idylliske steder, hvor man kan raste med sin mad og drikke. Undervejs passeres ukendte seværdigheder, så som mindesten, der bliver levende, når man kender historien om dem. Vi får også indblik i de cykelture, som Klimagruppen i Gribskov har arrangerede siden 2015 til økologiske gårde, virksomheder, vinmarker mm.

Særligt fortæller Jens Erik om arbejdet, der er udført de sidste år for Hillerød Kommune, bl.a. med etablering af de to parforce cykelruter 105 i Gribskov og 110 i Store Dyrehave.

Der er mulighed for at spørge om alt, hvad der har med cykling at gøre, og der vil være salg af Danmarks bedste cykelkort og bøger med forskellige turforslag.

Til sidst vil Hanne Parvine lægge op til en drøftelse af om det kunne være en idé at arrangere korte cykelture ud fra centret her, eventuelt i samarbejde med andre organisationer.

Entré 100 kr for gæster og gratis for medlemmer af centret.
Beløbet betales i døren eller ved Mobilepay til Hanne Parvne på 27605059.

Velkommen til en aften med cykelpassion.

Detaljer

Dato:
15. maj
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Tags:
,

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”