Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

19:00-21:00 Dans Og nærvær v/Karin Mortensen

17. februar -19:00 - 21:00

Velkommen til en aften med meditative cirkeldanse. Kom og mærk glæden og letheden ved bevægelse sammen med andre i denne dansecirkel, og få samtidig en følelse af nærvær og indre ro.
Dansen foregår i en kreds, og de enkle trin gentages, så dansen bliver til meditation i bevægelse.
Om få uger er det kyndelmisse, så vi tager forskud på de smukke lysdanse og på danse til det helt spæde begyndende forår dybt ned i Moder Jord.
Trinene er enkle, så alle kan være med. Hver dans har sin egen historie og sin egen symbolik, og dansemusikken er en dejlig blanding af etnisk musik, klassisk og spirituel musik og sang.
Nogle danse er rolige og fine, andre er mere energiske og udadvendte.
Dansene har deres rødder i den tid og de kulturer, hvor spiritualiteten er en integreret del af livet og fællesskabet, og hvor dansen er en naturlig del af forholdet til det guddommelige som det manifesterer sig i alting omkring os – som det manifesterer sig i nærværet. Nu består de meditative cirkeldanse dels af traditionelle danse fra forskellige kulturer, dels af nyere koreograferede danse.
Så – lad os danse og nyde danseglæden, freden, spiritualiteten og fællesskabet. Som den hellige Augustinus sagde: ”Skynd dig at lære at danse, ellers ved englene i himlen ikke hvad de skal stille op med dig” 
Danseleder er musikterapeut Karin Mortensen, der har undervist i disse dejlige danse siden en rejse til Findhorn i1991. Danseuddannelsen har hun taget i Tyskland hos franciskanermunken Bruder Georg.
Pris: 100 kr./ gratis for medlemmer. Betaling kontant.

Detaljer

Dato:
17. februar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”