Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

19:00-21:30 Gratis foredrag: Mere plads til mindre – ryd op i dit liv v/Hanne Parvine

7. oktober -19:00 - 21:30

”Mere plads til mindre” er et foredrag, som med alvor og humor giver dig større klarhed og mere mod til at tage dig selv og dine ønsker for et bedre liv mere alvorligt.

I en travl hverdag kan det være svært at holde sig ude af hamsterhjulet, fordi det ene gøremål tager det andet. Det kan også være svært at skille sig af med alt det, som ikke gør godt længere. Det kan være materielle ting, dårlige relationer samt mad og andre afhængigheder. Herved holder vi os selv fast i ikke at skabe luft, ro og overskud til at følge det, vi synes er allermest meningsfyldt og livgivende.

Hanne Parvine kender udfordringen meget vel og har erklæret sig for den perfekte rollemodel for det uperfekte. Hun har i forskellige perioder af sit liv fyldt sin hverdag med arbejde fra morgen til nat og ting fra gulv til loft samt mad fra tidlig morgen til sen aften.
I dag er hun lettere og har mere plads omkring sig, og hendes liv rummer større glæde og meningsfuldhed.

Vejen dertil har været bulet og med masser af biveje med bl.a. stress og tinnitus. Hanne er nu iværksætter og leder af Center for Mindful Living i Hillerød, som hun selv har været initiativtager til, og hvor hendes primære virke er at hjælpe mennesker med at lytte til sig selv og udleve sine drømme – lige som hun selv har gjort det.

Prisen for foredraget er 0 kr.

Foredraget vil være en blanding af egen fortællinger og små øvelser til samtale og eftertanke med plads til historier fra publikum.

Der vil blive serveret te og kaffe til foredraget.

Detaljer

Dato:
7. oktober
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”