Henriette Panteli – Behandler

Spirituel healer, psykoterapeut og livsvejleder

Mobil: 27 21 30 52
post@henriettepanteli.dk
www.henriettepanteli.dk
www.facebook.com/henriettepanteli/

Min udd. baggrund:
Reiki healing 1 og 2 ved Bergur BjørnssonBelvaspata, Healing of the Heart –Almine- Grand Mastery Level, Engle healing, karmisk healings uddannelse, og spirituel healing ved Marzcia Techau.
4-årig godkendt psykoterapeutuddannelse ved Psykoterapeutisk Uddannelsescenter. Kanaliseringskursus ved Theresa Thaning og Kanaliseringsuddannelse ved Birgit Elisabeth Friis Emdal (i gang). New feminin guidance og Ny mesterlære forløb hos Marianne Kirkskov Stjernebroen.dk. Oprindeligt udd. Cand.scient.soc fra Roskilde universitetscenter

Har du brug for lys på DIN vej ?
RODbehandling af de dybeste lag ?
Et løft i energi, samtale om noget rigtig svært, eller noget helt andet?

Intet er for stort eller for småt! Min force er, at jeg selv har høstet erfaring, har ryddet op og er kommet ud i lys. Jeg har evner og træning i metoder som gør, at jeg effektivt kan hjælpe andre på vej. Behandlingerne er både kraftfulde, transformative, blide og kærlige. Du får noget for pengene!

Der er rabat til medlemmer af Center for Mindful Living.

Ring og få en snak om det du går med og vi finder sammen ud af om jeg kan hjælpe dig.

Inger var hårdt ramt af stress skriver efter 1. behandling:
”Lige siden har jeg intet mærket til indre uro og de anfald af ondt i nervesystemet m. nedtrygthed til følge – det er helt forsvundet. Jeg har det som om det er sluppet… Jeg har derefter sovet godt hver eneste nat. Der er nu gået en uge således og jeg er sikker på at det holder. Jeg er sikker på at det er healingen der har hjulpet.”

Lidt mere om mig og min baggrund
Jeg stiller mig til rådighed for at transformere mørke om til lys,
til at hjælpe mennesker med at leve i overensstemmelse med deres egen sjæl og komme igennem de læreprocesser der måtte være for at leve deres højeste potentiale.

Jeg ønsker, at hjælpe andre til at leve et liv i frihed og glæde, med kærlighed og nærvær.

Min egen vej har til tider været meget hård. Jeg har samtidig været drevet af en kraft, som har givet mig mod og tro på, at jeg kunne komme igennem og ud i lyset.

Jeg har erfaring med dyb krise, spirituel opvågnen, chok, traumer, indoktrinerende fællesskaber, blændværk, dysfunktionelle forhold og afhængighed/12 trinsprogrammer.

Jeg har også erfaring med at komme til at leve et liv i stor tillid, forbundethed, enkelhed, sindsro, kærlighed og mildhed. Et liv hvor jeg er sjælsforbundet og samarbejder med den kærlige åndeverden, universet, Gud. Det er dybt meningsfuldt, ligesom alt andet jeg har været igennem også er det.

Jeg har renset godt og grundigt ud i dette liv og er godt jordforbunden, Jeg kan ligeledes håndtere ret stærke healingskræfter i mit system og på den måde kan Guddommelig energi, bl.a. via åndelige guider, mestre og engle komme igennem til lige netop det du har brug for.

Min intuition er ret god og jeg ser som regel lige igennem de slør du selv måtte have.

Jeg er uddannet psykoterapeut og healer og er i gang med at tage uddannelse i kanalisering. I mange år har jeg undervist voksne og vejledt unge.

Mit hjerte brænder for at hjælpe andre til at være i kontakt med deres sjæl og finde deres egen lysende sti i livet for at udfolde deres livsformål.

I det store perspektiv er ønsket at bidrage til at hæve vibrationen her på moder jord.
Hvert et lille skridt, spreder sig som ringe i vandet også de mere usynlige som vi arbejder med på de indre planer.