Kirsten Steensberg – Behandler

Psykoterapeut –  Kropspsykoterapeutisk behandling

Mobil 24 25 76 56
Email:  info@kirstensteensberg.dk
www.kirstensteensberg.dk

Kropspsykoterapeut

Jeg hedder Kirsten Steensberg og har arbejdet med mennesker og personlige udvikling det meste af mit liv. Jeg er uddannet kropspsykoterapeut på Institute for Life Energy. Er i øvrigt uddannet samme sted som kunstterapeut, danseterapeut og instruktør i Essentiel Kommunikation af bl.a. Dr. Stéphano Sabetti.. Jeg er medlem af dansk psykoterapeut forening og prindeligt uddannet Cand. Phil. i dansk sprog og litteratur. Har mere end 25 års erfaring med individuel behandling, gruppeforløb og undervisning i kommunikation, kreativitet og personlig udvikling.

Kropspsykoterapi – en vej til ro og balance i livet

Kropspsykoterapi er på samme tid en både nænsom og meget virkningsfuld behandlingsform. Kropspsykoterapi handler om følelser, der ophober sig i kroppen og giver spændinger, stress eller ubehag. I en kropspsykoterapeutisk behandling kommer du i kontakt med helheden mellem krop og sind og anerkender dine følelser – både de sårbare og de mere powerfulde. Gennem samtale og kontakt til krop og sanser begynder du at mærke og udtrykke dét, som virkelig er dig. Du oplever, hvordan du gradvist kommer ud af stress, frustration og ubehag. Du giver slip på gamle uhensigtsmæssige mønstre og genfinder dine personlige ressourcer.

  • Du får større livslyst, kraft og kreativitet.
  • Du oplever større vitalitet og personlig frihed.
  • Du begynder at udtrykke dig mere enkelt og klart.
  • Du opnår bedre grounding og større nærvær i nuet.
  • Du bliver bedre til at mærke dine grænser og sige nej, når noget bliver for meget.
  • Du bliver bedre til at håndtere konflikter med mindre vrede eller afmagt.
  • Du kommer lettere gennem kriser, sorg og bekymringer.
  • Du får et levende åndedræt og bedre kontakt til følelser, krop og sind.

Som psykoterapeut møder jeg dig nøjagtig dér, hvor du er. Jeg støtter din proces frem mod et bedre liv med mindre stress og færre bekymringer. Et liv hvor du er dig selv, og hvor du er fri til at udtrykke dig og leve nøjagtig, som du inderst inde ønsker.

Kroppens visdom

Kroppen husker vores personlig historie. Kroppens holdning og vores personlige måde at udtrykke os på, afspejler vores indre følelsesmæssige landskab. De påvirkninger og oplevelser vi har haft i vores liv har været med til at forme den psyko-emotionelle krop. Det vil sige de følelsesmæssige tilstande vi oplever i kroppen, er afgørende for den vi er. Det gælder både glæde, lyst, kærlighed og sexualitet såvel som, vrede, angst, sorg, traumer og indre konflikter.

Ved at sanse og komme i kontakt med kroppens ´visdom´, undersøger du hvordan tilbageholdte følelser har forårsaget fysisk smerte og psykisk ubalance. I den terapeutiske proces arbejder du med kontakt til disse områder i kroppen og giver slip på spændinger, smerte og uudtrykte følelser. I en kropspsykoterapeutisk proces genfinder kroppen selv den sunde fysiske og psykiske balance.

Baggrund for Kropspsykoterapi

Kropspsykoterapi har sin rod i bioenergetik, som er en terapiform udviklet af psykologen Alexander Lowen.  Selv er jeg uddannet af den amerikanske psykolog Dr. Stéfano Sabetti som var elev af Alexander Lowen. Han stiftende institut for Life Energi i København og en række andre europæiske lande. I gennem mere end 30 år udviklede han og underviste i en særlig kropslig og kreativ terapiform, hvor musik, dans og det kreative udtryk er væsentlige elementer. Han har siden udviklet en spirituel filosofi og metode, som en forlængelse af kropspsykoterapien.

http://www.thefullwiki.org/Stephano_Sabetti