Lotte Skøt Petersen

Studerende Familie-og psykoterapeut og Mindfulnessinstruktør

Mail: lottepetersen@live.com
Mobil: 26 79 95 10
Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Jeg tilbyder terapeutiske og rådgivende samtaler til enkeltpersoner og par.
Samtalerne handler typisk om det der er svært eller måske fylder meget i tankerne og hverdagen. Altså helt almindelige ting, som vi alle sammen kan bøvle med. Det kan fx være knas i parforholdet, ensomhed, angst, udfordringer i skolen eller på jobbet, bøvl med familien, sårbarhed, længsler eller noget af alt det andet, vi kan opleve, som nogen gange kommer til at fylde for meget.

Er samtaler noget for dig?
For mange kan det være en udfordring at tage skridtet og booke en samtale, fordi det typisk handler om svære emner. Min erfaring er dog, at det trygge rum og en nærværende og empatisk kontakt gør samtalen langt lettere end mange forestiller sig. For mange er det også en stor lettelse, at give det der ”fylder”, – plads.
Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis har spørgsmål. Det er vigtig for mig, at du ikke skal bruge tid og penge hos mig, hvis det reelt ikke er min hjælp, du har brug for.
Prisen på samtaler afspejler, at jeg er under uddannelse og stiger gennem mit uddannelsesforløb.

Min faglige baggrund
Jeg har de sidste 5 år arbejdet med forældrerådgivning og lavet onlinekurser til forældre. Jeg har flere kurser og uddannelser bag mig, blandt andet som coach og mindfulnessinstruktør.
Jeg i gang med 3. år af en 4- årige uddannelse til Familie- og psykoterapeut, som binder mine interesser og hidtidige erfaringer sammen og gør det muligt for mig, at bruge dem under samme paraply. Det er meget tilfredsstillende at opleve.
På det mere personlige plan arbejder jeg med og interesserer mig for bl.a. drømmearbejde, symboler, chakrasystemet, mindfulness og yoga.