Trine Mørk – Behandler

RAB godkendt Zoneterapeut og Fysiurgisk massør

Mobil: 26 29 12 78
mail: trine.zoneterapi@gmail.com

Du kan bestille tid på sms, ved at ringe eller pr. e-mail.
Hvad angår telefonisk henvendelse, så læg da en besked, hvis jeg ikke er ved telefonen, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Zoneterapi

Behandlingens varighed: 45 – 60 min
Pris: 495 kr. for 1 behandling
Pris: 1600 kr. for 4 behandlinger

Zoneterapi anbefales til ubalance i kroppen, fysiske skavanker, gigt, stress, fordøjelsesproblemer, allergier, hormonelle lidelser, migræne, søvnproblemer m.m.
Zoneterapi er for alle og kan også bruges til at vedligeholde et godt helbred. Som zoneterapeut arbejde jeg holistisk og har dig og dine behov i centrum under mine behandlinger.

Fysiurgisk massage

Pris ved fysiurgisk massage:
30 min for 250kr
60 min for 450kr
90 min for 600kr ful Body massage

Fysiurgisk massage er godt mod spændinger i muskler, nedbryder affaldsstoffer, øger blodcirkulationen, mindsker stress i kroppen, hovedpine, ømhed i musklerne hjælper til en hurtigere restitution, samt meget mere.

Kombi-behandling – Zoneterapi og Fysiurgisk massage

Behandlingens varighed: 90 min
Pris: 700 kr.

Jeg er uddannet zoneterapeut oktober 2018 og fysiurgisk massør i maj 2019, ved den danske zoneterapeut skole i Herlev, som er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 30 års erfaring. Jeg er registreret alternativ behandler, så det betyder at der er mulighed for ar få tilskud fra sygeforsikring ”Danmark”, samt nogle sundhedsforsikringer.