Anette Stentoft

Anette Stentoft

Sexolog, tankefelt terapeut, parterapeut, og healer.

Bækkenbundstræning (Hold) Krammeklub

 

Jeg kan som terapeut, skrive en masse fine ord for, at du skal vælge mig som din behandler, det virker bare ikke når du kan vælge mellem 100 tusind andre, der kan det samme som mig. Livet vælter dig, men du må selv vælge om du vil rejse dig igen. Jeg er rigtig dygtig, og kan rigtig mange ting som du kan gøre brug af, hvis du har lyst til det.

Jeg er en voksen kvinde der virkelig brænder for at arbejde med sexologi, par/krop/psykoterapi og tankefeldsterapi. Jeg har arbejdet med krænkelser, overgreb, incest og utroskab. Jeg har altid ville arbejde som terapeut og har brændt for at komme til at arbejde med netop dette.

Jeg har en masse uddannelse bag mig og rigtig mange terapi timer, hvor jeg har arbejdet med mig selv. Så hvad er det der vil gøre en forskel for dig.

Tankefelt terapien kan hjælpe på angst, stress, og fobier.

Sexologien kan hjælpe med at se på dine mønstre, som gør, at du oplever det samme igen og igen. Og har du seksuelle problemer, er de til for at blive løst. Krænkelser,overgrebs temaer, incestproblematikker, og utroskab er ting som jeg kan hjælpe dig fri af. Sammen kan vi finde ud af hvad der gør at det bliver ved med at gentage sig. Så hvad kan jeg gøre for dig.

Eller Jer, hvis I er et par der er kørt sur i jeres parforhold. Hvad så? Så vil du blive mere fri og gladere. En mere fri udgave af dig selv.

Så giv mig et ring og så finder vi ud af, hvad der skal til for at du/I får det bedre. Hver session er lavet til dig/Jer for at du/I kan skabe den forandring du/I har brug for. Jeg er healer så healing er med i hver session hvis det ønskes.

tidsbestilling 30306474

Se mere på www.sexologogterapeutAnetteStentoft.dk