Anita Petersen – Behandler


Access BARS

Mobil: 22 23 78 89

Jeg er certificeret Access BARS behandler godkendt af ”National Certification Board for Therapeutic Massage and Bodywork”. Jeg er uddannet med en kandidatgrad og Ph.D. grad indenfor Biokemi og Sundhedsvidenskab og har indgående kendskab til biologiske processer i kroppen.

Access Bars er behandlingsform som giver indre ro og klarhed. Behandlingen sker via 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagrer forskellige områder af livets oplevelser. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter, hvorved der løber energi igennem dem, som frigør de begrænsende tankemønstre og overbevisninger, som kan virke forhindrende på det liv du ønsker dig.

Access Bars virker afstressende, fordi det sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i alfa-tilstand, som er en meditativ tilstand, der aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter.

Access Bars rydder op i dit indre lager af tanker, følelser og overbevisninger. Derfor kaldes det også Access Consciousness, idet du får adgang til din bevidsthed. Du bliver mere nærværende og autentisk i dit liv, hvilket gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

En behandling tager ca. 1 time – 450 kr for medlemmer af Center for Mindful Living.

Jeg er desuden certificeret Mindfulness Instruktør og har en Mentoruddannelse, så jeg kan fungere som mentor med 1:1 sparring og vejlede dig til at opnå bevidst mindfulness i hverdagen, så du oplever større livsglæde og dermed forebygger stress. Dette fungerer godt i kombination med Access BARS behandling. Dette kan du læse mere om under Undervisere.