Anita Petersen – Underviser


Mindfulness Instruktør og Mentor
Livsglæde og stressforebyggelse

Mobil: 22 23 78 89

Jeg er certificeret Mindfulness Instruktør fra Life Mastery Academy v. Sussanne Wexø og har en Mentoruddannelse fra William Husted. Jeg er oprindeligt uddannet med en kandidatgrad og Ph.D. grad indenfor Biokemi og Sundhedsvidenskab og har indgående kendskab til biologiske processer i kroppen. Jeg underviser ud fra mine egne erfaringer, idet mit kendskab til mindfulness startede i 2009, hvor jeg gennemførte et stresshåndteringsprogram v. Lykke Zina Olsen og tog et 8-ugers kursus i MBCT Mindfulness baseret kognitiv terapi – stress reduktion ved mindfulness fra Kognitiv Center København v. Bent Ankerstjerne. Siden da har jeg praktiseret mindfulness i hverdagen i kombination med yoga, og jeg har deltaget på retreats i Mellemrummet på Samsø.

Mindfulness er et begreb, der stammer fra buddhismen og yogaen. Mindfulness er en højere mental evne, der kan trænes og udvikles. Mindfulness kan trænes ved opmærksomhedsøvelser, meditation og yoga, som opøver evnen til at fokusere og være opmærksom på sindet, åndedrættet og kroppens enkelte dele.

Jeg ønsker at bidrage med min viden i Center for Mindful Living gennem foredrag, undervisning og seminarer samt at fungere som mentor med 1:1 sparring i fht. livsglæde og stressforebyggelse.

Desuden er jeg også certificeret Access BARS behandler, som er en behandlingsform, der virker afstressende. Dette kan du læse mere om under Behandlere.