Annelise Holm – Behandler

Psykoterapi, EFT/tankefeltterapi, Bachterapi, Theosishealing og tarot

www.anneliseholm.dk

Kort om de forskellige behandlingsformer:

PSYKOTERAPI: God kommunikation og gode relationer er noget, vi skal arbejde for. Vi har alle noget i rygsækken, som det er guld værd at få øje på., og ofte er vi ikke bevidst om, hvor vi spænder ben for os selv. Psykoterapi kaster lys over det man er ubevidst om ved sig selv. Når vi bliver klar over vores mønstre, kan vi begynde at ændre dem.

EFT = Emotional Freedom Technique, også kaldet tankefeltterapi er en yderst enkel teknik, som effektivt reducerer stress, angst, smerter, traumer, fobier mm. ved hjælp af lette bank/tryk på bestemte meridianpunkter.

BACHTERAPI er udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach, som opdagede, at udtræk fra bestemte vilde planter kunne neutralisere negative følelser og støtte helbredelse. Bachremedierne sammensættes efter en samtale. De kan mindske frygt, usikkerhed, modløshed og øvrige negative følelser.

THEOSISHEALING: Et dybtgående healingssystem, som healer ved at rense kroppen, fjerne blokeringer i energisystemet og åbne for en gennemgribende personlig udvikling. Healeren er kanal for ærkeenglene.

TAROT er 78 vidunderlige kort, som kan hjælpe dig med at leve mere i overensstemmelse med din sjæl. De hjælper dig med at få fat i din egen indre visdom. De giver for eksempel svar på
• Hvordan din situation er
• Hvilke energier der virker ind på den
• Hvordan du bedst forholder dig

QI GONG: en 5000 år gammel kinesisk helsegymnastik, som giver ny energi og hjælper med at kurere stress og sygdomme – akutte såvel som kroniske. Kan udføres af alle.

MINDFULNESS: en form for meditation og et uovertruffent middel til at få ro på tankerne og fred indeni og det allerbedste du overhovedet kan gøre for dig selv ?