Athina Delskov – Behandler

Sensitiv og spirituel psykolog

Mobil: 21 70 53 52
athinadelskov@gmail.com
www.athinadelskov.dk

Tag kontakt med mig, hvis du synes livet er blevet for svært, hvis du føler, der er områder, hvor du hænger fast – eller hvis du gerne vil udfolde dine muligheder endnu mere. Så finder vi sammen ud af, hvad jeg kan tilbyde dig.

Jeg er sensitiv og spirituel psykolog med en række terapeutuddannelser. Min måde at arbejde på kan udtrykkes i nogle nøgleord: Nærvær * dybde * accept.

Jeg arbejder med samtaleterapi, og healer. Jeg har også en klarfølelse, der ofte gør det let at finde ind til kernen i dine problematikker. Jeg ser dig.
I øjeblikket introducerer jeg en ny form: ‘Vil du tættere på dig?’ Det foregår i små grupper. Ved at bruge noget opmærksomhed på at komme tættere på dig selv, kan du skabe vigtige forandringer. Og netop i en lille gruppe, får du selv tryghed til at udtrykke dig fra indersiden, og du bliver inspireret af, at andre deler deres sårbarhed. Alt med tavshedspligt.

Jeg har i tidens løb arbejdet indgående med disse områder:

* Særligt sensitive mennesker, terapi med voksne og unge, og rådgivning af forældre til sensitive børn

* Mennesker med spiseforstyrrelser, de er også meget sensitive

Jeg har skrevet bøgerne: Sensitive børn, Introduktion til sensitive børn og Sensitive unge.
Samt bogen Spisning og sensitivitet – hjælp til børn og unge. Den handler om at forstå og arbejde med spiseforstyrrelser – og inddrage forståelsen af sensitiviteten.