Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10:00-14:00 *Fortabt og fundet igen v/Henriette Panteli

4. juli -10:00 - 14:00

Der er blevet et par ledige pladser på dette forløb, som pga Corona er rykket til at starte den 17.5.

Dette forløb er til dig som kan mærke, det er tid til at prioritere den indre vej.

På dette kursus får du indsigter og præcise værktøjer, til at navigere i dit liv og til at finde netop din lysende sti.
Dette forløb kan hjælpe dig til at du:

-Giver sjælen førsteret i dit liv

-Får mere klarhed over dit livsformål

-Får skabt dig en daglig praksis, hvor du prioriterer det indre liv

-Får indsigt i lysets lov, som kan blive dit etiske kompas

-Healer og slipper begrænsende mønstre, overbevisninger og energetiske forbindelser

-Opnår en dyb indre forbindelse til dit højere selv, dine potentialer og din sande intuition

-Mestrer den skabende visdoms kraft og være medskaber af det liv du længes efter.

-Lærer at mestre dit sensitive sanseapparat – din indre GPS

-Kommer på sporet af din lysende sti, hvor det åndelige/sjælelige, psykiske/følelsesmæssige og det fysiske konkrete plan spiller sammen.

Vi kom alle til verden med indre gaver, som undervejs kan føles tabt eller langt væk. Det giver en følelse af at savne retning og mening. Jeg har selv været der. Langt væk fra mig selv. Jeg blev fundet og fandt mig selv. Efter en åndelig opvågnen i forbindelse med en dyb krise har jeg arbejdet med at heale gamle traumer, forvrængninger og overbevisninger og min sjæl er flyttet ind i min krop. Den sensitivitet som før har været svær at leve med er i dag et vigtigt instrument i mit liv og mit arbejde.

Du behøver ikke at føle dig fortabt for at være kvalificeret til dette kursus. Måske har du bare en længsel efter at være en sandere udgave af dig i alle dine aspekter i livet. En forankring af sjælen i kroppen og til jorden er også et ønske du kan have.

Måske har du oplevelser af åbninger til den åndelige dimension i dig og har svært ved at holde balancen i dig selv og i livet. Det at være i en gruppe af ligesindede kan være meget støttende og givende.

Måske er du et sted i livet hvor du kan mærke det er tid til at finde den vej, som giver dig glæde og mening. En vej, hvor du lever dit sjælsformål og bruger din sande guddommelige kraft. Der er måske oven i købet noget du udmærket er klar over ikke er frugtbart i dit liv, noget som måske er ved at falde fra hinanden for at noget nyt kan opstå. Du kan opnå tillid til det som sker i det ærlige, åbne og nænsomme rum vi sammen skaber.

En ting er jeg vis på, det er at DU er et helt unikt Guddommeligt væsen og lige præcis dig og dine kvaliteter er der brug for i verden. Lad dit lys skinne !

Måske er det bare tid til at gå på opdagelse i dig selv og tage dit liv alvorligt.

Om Henriette Panteli Carstens

Jeg brænder for at støtte andre i at blive hele og at være i kontakt med deres sande potentiale i harmoni med universet og til alles bedste.

Jeg vågnede åndeligt for 18 år siden i forbindelse med en spirituel krise. Siden har jeg haft en spirituel praksis. På kurset tager jeg udgangspunkt i indsigter og værktøjer fra mit eget liv og virke.

Min baggrund er, at jeg er uddannet psykoterapeut og har healings – uddannelser samt kanaliseringsuddannelse med mig. Oprindeligt er jeg uddannet akademiker fra RUC. Jeg har undervist i mange år, lavet workshops og foredrag og arbejdet individuelt med klienter.

Kursusdage:
Vi tager udgangspunkt i engleenergiernes aktive deltagelse i vores liv og arbejder sammen med de himmelske kræfter i os og omkring os. De fire ærkeengle er udtryk for kræfter vi kan forbinde os med og aktiverer kræfter vi har i os selv.

Der vil indgå meditation som støtter din jordforbindelse, din sjælskontakt og med healing og hjælp til at slippe det, der ligger som begrænsende for dit lysende kærlige væsen, således at sjælen kan komme til udtryk i dit personlige udtryk.

Meditationerne giver samtidig mulighed for at du gennem egen praksis får tillid til at forbinde dig med de himmelske kræfter, dine guider og hjælpere.

Vi vil arbejde med skriveøvelser og andre kreative øvelser, som er med til at fremkalde hjertets visdom. Det kræver ingen forudsætninger for hverken at skrive eller male.

Det er din egen personlige rejse og til dine notater og øvelser medbringes en notesbog.

Jeg serverer kaffe og the og lidt snack og frokosten medbringes selv.

Datoer:

Søndag den 17.5. 2020 kl. 10 – 14 Ærkeenglen Mikael
Guds eller Det skabende princips vilje

Søndag den 7.6. .2020 kl. 10-14 Ærkeenglen Gabriel
Budbringeren mellem Gud og Det Højere Selv.
Den guddommelige intuition

Lørdag den 20.6. .2020 kl. 10-14 Ærkeenglen Uriel
Det der vækker og afslører det uligevægtige,
så det kan bringes i balance. Guds lys/Ild

Lørdag den 27.6. 2020 kl. 10-14 Ærkeenglen Rafael
Helbredelsens Engel, Guds helbredende kraft

Lørdag den 4.7 .2020 kl. 10-14 Feminin skabende kraft og kristus i hjertet. Det guddommelige, feminine væsen, hvorigennem det guddommelige kronede maskuline væsen, Messias fødes. Hjertets visdom og dit etiske kompas.
(Ret til ændringer forbeholdes)

Tilmelding og betaling

Kursusgebyr: 2400 kr.

For tilmelding sender du en mail til post@henriettepanteli.dk med nogle linjer om dig selv.
Dernæst kontakter jeg dig på mailen og sender dig velkomstbrev med betalingsinfo.

Du kan også kontakte mig på telefon 2721 3052

Har du brug for at betale i rater, så skriv det i din tilmeldingsmail og vi laver en aftale.

Deltagelse kræver ingen bestemt tro eller spirituelle forudsætninger.

Praktisk
Medbring frokost og en notesbog.
Det er vigtigt at komme i god tid,
så vi kan begynde dagen sammen.

Er du psykisk sårbar, så tag kontakt til mig. Du skal være forberedt på, at der kan gå psykiske processer i gang, for når vi arbejder med lyset, vil vi også møde det i os, som skygger for lyset. Sammen afklarer vi om du er klar til kurset.
Kurset er ikke et terapeutisk forløb.

Kontakt: 2721 3052/ post@henriettepanteli.dk

Jeg har oprettet en lukket facebookgruppe for alle deltagere, hvor I kan dele erfaringer og stille spørgsmål.

Deltagelse kræver ingen bestemt tro eller spirituelle forudsætninger.

Udtalelser :

Udsagn fra deltager på forløbet i Rødovre :
“Jeg deltog fra januar til april 2020 i kurset Fortabt og fundet igen ved Henriette Panteli.
Jeg meldte mig for at stifte nærmere bekendtskab med ærkeenglene Mikael, Gabriel, Uriel og Rafael, som jeg har læst om før. Sidste kursusdag skulle bringe os i forbindelse med Moder Maria og Kristusvæsenet.
Vi blev ledt igennem alle stadier fra at føle sig totalt ensom og fortabt, afskeden med usunde bindinger over gensynet med vort indre, lysende barn til en nyfunden kreativitet.
Henriette arbejder med viden på mange felter: psykologisk, spirituelt, konfliktteorier m.m., som hun gavmildt deler ud af. Hendes meditationer forener os med de højeste kræfter i universet og den bedste udgave af os selv. Henriette færdes hjemmevant blandt engle, hos Maria og Kristus og leder os altid ind i det fysisk-praktiske liv med nænsomhed og varme. Men tag ikke fejl: hun kan også være meget skarp og klar, når hun beskriver de vanskelige sider ved livet.
Sidst, men ikke mindst, formidler hun gang på gang, at det er OK at fejle.
Vi begyndte kurset ved at mødes 2 gange i Rødovre, i dejlige lokaler med en fin atmosfære. Så kom corona-nedlukningen, og vi kunne ikke længere mødes fysisk. Henriette tog resolut hånd om denne situation ved at tilbyde Zoom-møder på udvalgte lørdage, nu kun 2 timer i stedet for 5. For hver gang jeg har deltaget i disse virtuelle møder, har jeg oplevet Henriettes og de andre deltageres nærvær mere intenst.
Foruden disse møder for kursusdeltagere tilbød Henriette næsten daglige morgenmeditationer, som blev tilbudt en større kreds af mennesker, og som til stadighed ligger tilgængelige på en særlig Facebook-side. Disse har jeg ikke fulgt så grundigt, da jeg har en anden morgenpraksis; men kommentarerne dertil vidner om mulighed for en dyb kontakt med de højere magter og dermed sjælens dybeste behov.
Mit udbytte af kurset er gennem kontakt med et (måske) tidligere liv og ved at indarbejde en aftenpraksis med at slippe alt ’uvedkommende’ stof, jeg måtte have taget på mig i dagens løb, at være blevet frigivet fra de spændinger, som altid mere eller mindre har hæmmet min sjæls udfoldelse. Jeg begyndte at se min barndom og mine mange oplevelser i et større perspektiv, så jeg ved kontakten med de fine oplevelser også er blevet i stand til at huske og skrive om de svære … Kreativiteten har fundet tilfredsstillelse ved, at jeg har købt mig en lyre, som jeg nu har sat tid af til hver eftermiddag, hvor jeg stemmer, leger og øver med instrumentet.”
Karen Margrete

“Hermed mine VARMESTE og bedste anbefalinger til Henriette Panteli’s kurser samt meditation/healinger.

Jeg holder rigtig meget, af Henriettes rmåde at under-vise på.
Hun fortæller, så alle forstår det hun siger.
Henriette er helt nede på jorden. Hun er god til at komme med eksempler, så man har nemmere, ved at se det for sig.
Jeg har kendt Henriette i over 20 år, via kurser og behandlinger.
Hun er altid rolig, kærlig og meget empatisk.
Altid god til at sørge for, at man bevarer en god jordforbindelse, så man er HEL, inden man går derfra.

Det bliver alligevel aldrig kedeligt, for Henriette har også en sund humor.

Når Henriette laver meditation/healing, er det virkelig dejligt, roligt og meget afslappende.

Jeg har personligt, udviklet mig utroligt meget, via Henriette’s kurser og behandlinger. Specielt de sidste år.”
Kirsten Møller f.1948.

”Dejligt nede på jorden, stort nærvær, ydmyg og engageret. Foredraget var levende og interessant.”Christine Munck Feilberg

”Jeg kender Henriette fra forskellige foredrag, oplæg og healinger. Henriette har enorm viden og en styrke igennem hendes brede favn af intense kurser, selvhealing og dybe erkendelser. Hun arbejder med hendes autentiske væsen, budskaber fra guider der arbejder igennem hende til det højeste bedste for klienten. Hun er et varmt menneske, ærlig, groundet og dermed giver hun den dybeste healing til mennesket der opsøger hende.” Cornelia

”Henriette formår på en meget naturlig og autentisk måde, at formidle nogle dybe og vise livsindsigter, der skaber klarhed, håb og indsigter for andre. Tak for en dyb og inspirerende aften. Jeg kan på det varmeste anbefale dig et møde med Henriette og hendes smukke sjæl og visdom.” Liselotte List Jakobsen

”Kærligt, livsbekræftende, humor, jordforbindelse, glæde, lys, hjertevarme, mod”Anette

Jeg glæder mig til at møde dig- i kærlighed Henriette

Detaljer

Dato:
4. juli
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”