Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

12:00-15:00 *Når sjælen banker på v/Hanne Parvine

10. juni -12:00 - 15:00

Kære Kvinder midt i livet
Dette er en invitation til at deltage i et personligt udviklingsforløb ”Når sjælen banker på”, hvor målet er at hjælpe dig med at finde indhold, mening, retning og/eller dit (livs)formål ud fra din nuværende livssituation.
Jeg henvender mig til kvinder, som savner mere indhold i livet og at gøre en forskel. Kvinder, der har meget på hjerte, men som ikke oplever, at alt det, de kan og brænder for, kommer andre mennesker til gavn.

Når vi savner mening med vores liv, bliver vi ofte frustrerede og stressede, og det kan skabe ubalancer, som sætter sig som utilfredshed, manglende overskud og sygdom. Måske du har oplevet at blive fyret, skilt eller gå ned med stress.
Når du er kommet om på den anden side af en sådan livskrise, banker sjælen ofte kraftigere på. Den vil sikre sig, at du lytter til dit hjerte og følger dit kald.
Har du lyst til at blive mere klar på i hvilken retning, du ønsker at udfolde dig, vil jeg foreslå dig at deltage i dette udviklingsforløb sammen med andre ligesindede i samme livssituation.

Udviklingsforløbet er planlagt til at foregå over 7 onsdage kl. 10.00 – 14.00 i lige uger startende fra uge 14 – uge 26 (april – juni) i Center for Mindful Living i Hillerød. Afhængigt af corona-situationen starter forløbet måske senere.

Underviseren vil være mig Hanne Parvine, som efter mange samtaler, terapi- og coachingsessioner om at skabe meningsfulde liv, har udviklet modellen ”The 7 Keys to Your Purpose” med baggrund i min egen livshistorie, hvor jeg valgte at sadle helt om og starte Center for Mindful Living.

Modellen P-U-R-P-O-S-E indeholder 7 udviklingstrin, som vil ligge til grund for indholdet af de enkelte mødegange:

1. Priorities
Her vil vi tale om dine værdier og prioriteringer, så du kender dine ønsker og behov, og vi vil gå på undersøgelse ud i at være mere autentisk.

2. Uniqueness
Her vil vi se på din historie og dit liv og undersøge, hvordan din personlighed og dine livserfaringer kan gøre glæde i et fremtidsperspektiv.

3. Resources
Her vil vi tale om dine potentialer ud fra de ressourcer, styrker og talenter, som du kommer med, og hvordan disse kan bringes i spil.

4. Passion
Her vil vi tale om dine interesser, og hvad du brænder for ift. at udleve din passion og skabe meningsfuldhed i din hverdag.

5. Obstacles
Her vil vi bearbejde nogle af de svære ting og udfordringer, som vil dukke op undervejs som gamle uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

6. Spirit
Her vil vi tale om hvordan, du ønsker at agere som et spirituelt menneske og din relation til din sjæl, og hvordan jeres samarbejde kan berige verden.

7. Elaboration
Her vil vi tale om, hvordan du ønsker at udfolde det indhold og den retning, du nu er blevet vist ift. at skabe et mere meningsfyldt liv.

Ved hvert modul vil strukturen være 2 timers undervisning, øvelser og samtaler, ½ times frokostpause og 1½ times undervisning igen.

Da jeg ønsker at dette forløb skal ”tryktestes” med en lidt større gruppe tilbydes dette udviklingsforløb til en SÆRLIG introduktionspris.
Prisen for dette forløb vil i fremtiden koste over 3000 kr, men jeg vil gerne tilbyde forløbet – denne ene gang – for under det halve, i alt 1400 kr.
For medlemmer af Center for Mindful Living vil prisen være 995 kr.
Pengene bedes indbetalt via Mobilepay eller via bank: 6483 – 2038521

Da der vil være et reserveret antal pladser, bedes du henvende dig til mig med det samme, hvis du er interesseret i at deltage i udviklingsforløbet.
Du kan kontakte mig på hanne@centerformindfuilliving.dk og via mobil 2760 5059.

Jeg glæder mig helt vildt til at udfolde jer deltageres skabertrang og virkelyst og håber, du har lyst til at være med.

Mange kærlige hilsner
Hanne

Detaljer

Dato:
10. juni
Tidspunkt:
12:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”