Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10:00-15:00 *Når sjælen banker på – Sådan finder du din vej i livet v/Hanne Parvine

17. oktober 2020 -10:00 - 15:00

Kære Kvinde
Er du mon der i livet, hvor du ønsker at være?

Eller er du der, hvor det på den korte bane er nemmest at være, hvor du ikke behøver at forandre dig, men hvor du også er usynlig og kan mærke, at du er ved at gå op i frø, hvis der ikke snart sker noget. Oplever du, at livet glider forbi dig, at du mærke rastløshed og surhed og ikke finder meget glæde og meningsfulhed i dit liv? Og er du træt af at give og give og måske mærke ensomhed i dine nærmeste relationer?

Hvis du kan genkende disse følelser, er dette personlige udviklingsforløb måske lige noget for dig, da det sker i et fællesskab af kvinder, som på en eller anden måde har det lige som dig, og som også er søgende efter mere indhold og retning i deres liv.
Dette er en invitation til at deltage i et gruppeforløb ”Når sjælen banker på”, hvor målet er at hjælpe dig med at finde indhold, mening, retning og/eller dit (livs)formål ud fra din nuværende livssituation.

Jeg henvender mig til kvinder, som savner mere indhold i livet og at gøre en forskel. Kvinder, der har meget på hjerte, men som ikke oplever, at alt det, de kan og brænder for, kommer dem selv eller andre mennesker til gavn.
Når vi savner mening med vores liv, bliver vi ofte frustreret og stressede, og det kan skabe ubalancer, som sætter sig som utilfredshed, manglende overskud og sygdom. Måske du har oplevet at blive fyret, skilt eller gå ned med stress.
Når du er kommet om på den anden side af en sådan livskrise, banker sjælen ofte kraftigere på, som den gør hos mange mennesker lige nu. Sjælen vil gerne, at du lytter til dit hjerte og følger dette.

Har du lyst til at blive mere klar på i hvilken retning, du ønsker at udfolde dig, vil jeg foreslå dig at deltage i dette udviklingsforløb sammen med andre ligesindede kvinder i samme situation.
Det personlige udviklingsforløb er planlagt til at foregå over 3 måneder over 4 mødegange, startende fra uge 38 – 50 (fra d. 19. september – 12. december).
Vi vil mødes en gang om måneden på lørdage kl. 10-15: Den 19/9, 17/10, 14/11 og 12/12 2020.

Jeg, Hanne Parvine, vil være din spirituelle coach og mentor, som efter mange samtaler, terapi- og coachingsessioner om at skabe meningsfulde liv, har udviklet modellen ”The 7 Keys to Your Purpose” med baggrund i min egen livshistorie, hvor jeg valgte at sadle helt om og starte Center for Mindful Living.

Modellen P-U-R-P-O-S-E indeholder 7 udviklingstrin, som vil ligge til grund for indholdet af undervisningen og mentorforløbet:

1. Priorities
Her vil vi arbejde med dine værdier og prioriteringer, så du lever ud fra de kvaliteter, som du virkelig ønsker dig og som betyder, at du kan være mere autentisk.

2. Uniqueness
Her vil vi se på din historie og dit liv og undersøge, hvordan din personlighed og dine livserfaringer kan gøre glæde i et fremtidsperspektiv.

3. Resources
Her vil du kigge på dine potentialer ud fra de ressourcer, styrker og talenter, som du kommer med, og hvordan disse kan bringes i spil.

4. Passion
Her vil vi behandle dine interesser, og hvad du brænder for ift. at udleve din passion og skabe meningsfuldhed i din hverdag.

5. Obstacles
Her vil vi bearbejde nogle af de svære ting og udfordringer, som vil dukke op undervejs som gamle uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

6. Spirit
Her vil vi særligt holde fokus på, hvordan du kan udvikle kontakten til din sjæl og være i synk med dit hjerte.

7. Elaboration
Her vil vi se om, hvordan du ønsker at udfolde det indhold og den retning, du nu er blevet vist ift. at skabe et mere meningsfyldt liv.

Undervisningen vil være en blanding af oplæg, meditationer, visualiseringer, refleksioner, skrive- og maleøvelser m.m.
De første mødegange vil have fokus på at finde din vej i livet, og de sidste gange vil have fokus på, hvordan du praktisk kan udfolde de ideer og drømme, du ønsker på denne vej.
Der vil blive serveret kaffe, te og lidt mundgodt. Frokosten tager du selv med.
Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage i programmet.

Her er udtalelser fra deltagere, som har været igennem dette udviklingsforløb:

Lykke Rathsach:
”Jeg synes det har været et meget ærligt forløb med mange gode meditationer, øvelser og ikke mindst samtaler. Meditationerne var nye for mig – og rigtig gode.”

Irene Nielsen:
”Hanne har et meget smittende humør og er god til at se og omslutte alle mennesker rundt om sig selv. Spotter hurtigt hver enkelt deltagers potentiale og støtter derefter deltageren på en blid og nænsom måde.
Hun er god til at kombinere stoffet med praktiske øvelser.
Jeg var særlig glad for de mange meditationer som gav mig indsigt og A-ha oplevelser.”

Nia Naia:
”Udover at Hanne rummer og accepterer alle, lige der hvor man er i livet, så har hendes kursus hjulpet mig til at blive klogere på mig selv og hvilke retning jeg skal tage i livet”.

Prisen for hele forløb er 2400 kr (medlemmer af Center for Mindful Living 2000 kr), og der vil kun være 10 pladser.
Udviklingsforløbet er en investering i dig selv, hvor jeg ofte oplever, at deltagerne opnår større velvære, et sundere helbred, bedre relationer og generelt mærker en større optimisme og tro på sig selv.

Er du interesseret, har spørgsmål eller andet, kan du kontakte mig på hanne@centerformindfuilliving.dk og via mobil 2760 5059.
Vi tager de almindelige forholdsregler omkring corona.

Skriv en mail om dig selv og hvorfor, du ønsker at deltage i forløbet. Så svarer jeg dig og sender oplysninger vedr. betalingsmuligheder og andet praktisk.

Jeg glæder mig rigtig meget til at udfolde jer deltagers skaberlyst og virketrang og håber, du har lyst til at være med.

Mange kærlige hilsner
Hanne

Detaljer

Dato:
17. oktober 2020
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”