Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10.00-14.00 *Markedsføring for begyndere v/Hanne

20. oktober -10:00 - 14:00

Interesserer du dig ikke for at lave reklame men ved godt, at du bliver nødt til det, hvis du ønsker flere kunder, så er dette kursus lige noget for dig.

Undervisningen er delt op i 3 mindre kurser, som bid for bid får dig tættere på dine kunder.

Du vil på dette grundkursus få konkrete redskaber til, hvordan du kan få bedre fat i potentielle kunder, som matcher dig og det, du tilbyder.

Hver workshop vil bestå af 3 dele. Først vil der være fællesoplæg om dagens tema, derefter fælles plenum på ideer til at løse dagens konkrete udfordring, og til sidst vil man individuelt og parvis arbejde med sit eget salgsmateriale.

Du vil på de enkelte kurser få et personligt arbejdshæfte med spørgeark og opgaver – lige til at gå til.

KURSUSRÆKKEN:

Markedsføring 1: Find din kundegruppe d. 21. september kl. 14-18
På dette kursus finder du frem til netop din målgruppe. Du kan sælge til alle, men her finder du den kundegruppe, som passer allerbedst til din service eller dit produkt.
Det er vigtigt, at du har stor viden om dine kunder – og omvendt. For at finde frem til din målgruppe skal du først kunne formulere, hvad du præcist tilbyder.
Som slutprodukt kan du præcist formulere din service eller ydelse samt kende din kundegruppe.

Markedsføring 2: Ud med dit budskab d. 20. oktober kl. 10-14.
På dette kursus vil du få viden omkring hvilken layout, ord og billeder, som vil tiltrække og frastøde dine kunder, og du vil få forstand på, hvor du kan finde dine kunder.
Som slutprodukt på dette kursus vil du få feedback på en kort videofilm, som du vil lave om dig selv og dit produkt eller service.

Markedsføring 3: Lav din markedsføringsplan d. 24. nov. kl. 10-14.
På dette kursus lærer du om hvilke elementer, der skal være i en markedsføringsstrategi, og vi gennemgår sammen en handlingsplan for Center for Mindful Living.
Som slutprodukt laver du din egen handlingsplan med støtte fra din makker og med personlig feedback fra underviseren og hele gruppen. Der udover vil du kunne lave en fuldstændig beskrivelse af din gennemsnitskunde samt formulere din elevatortale.

Facilitator
Underviser er Hanne Parvine, som har over 20 års undervisningserfaring men ikke uddannet på CBS i marketing. Til gengæld har hun deltaget i forskellige kurser i salg og marketing, været businesskvinde 7 år i udlandet og har de sidste par år samlet et stor viden og erfaringer omkring, hvordan man gør sig synlig på nettet med et lavt reklamebudget.

Fællesskabet vil være det bærende element i denne læreproces med plads til dumme spørgsmål, nysgerrighed og humor. Alle er velkomne, selvstændige eller ej.

Med deltagelse i denne kursusrække vil Hanne gerne garantere, at det kan forbedre dit salg, dit humør og din selvtillid, og at du måske vil begynde at synes, at det ligefrem kan være lidt sjovt at arbejde med marketing.

Testimonials
”Hannes marketingskursus er en god hjælp til at gøre sig synlig som selvstændig. Du lærer at fokusere på netop din kundegruppe, og hvis du er uvant med at navigere på Facebook, lave videoer og anden reklame for dit firma, vil kurset give dig viden om dette og mod til at springe ud i det. Hannes tilgang er entusiastisk og humoristisk. Du får et kærligt puf i ryggen til at gå videre ad DIN vej.”

Tid
De 4 kurser varer 4 timer hver og afholdes over 2 lørdage og 2 søndage på forskellige tidspunkter .

Pris
Hele undervisningsforløbet på de 3 kurser koster kun 995 kr i alt. For medlemmer kun 500 kr.

Ønsker du dig at tilmelde dig hele forløbet, men har ikke mulighed for at deltage alle 4 gange, er prisen stadig den samme, og du vil stadig få arbejdsark med viden og opgaver med hjem og personlig vejledning fra Hanne.

Prisen er utrolig billig i forhold til alle de kurser og programme, for ikke at tale om hjemmesider og facebookreklamer, man hurtigt kan bruge i en tilfældig markedsføring med spredehagl og lidt eller ingen effekt.

Årsagen til den billige prispolitik er, at vi i Center for Mindful Living ønsker at understøtte vores medlemmers drømme, så de kan blive til virkelighed. Det kan være at blive selvstændig og et ønske om at leve af sin passion. Der ud over er Hanne meget passioneret omkring hvordan mennesker udvikler sig og går i blomst.

Tilmelding
Tilmelding og betaling sker til Hanne på 2760 5059 eller via hanne@centerformindfulliving.dk
Husk at skrive navn og dato.
Ønsker du at sikre dig en plads, betal da med det samme, da der kun er 10 pladser.

Detaljer

Dato:
20. oktober
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”