Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

14:00-16:30 *Astrologi for begyndere v/Pia Elm

17. september 2020 -14:00 - 16:30

Velkommen til et spændstigt kursus fuld af liv. Da jeg brænder for at udbrede kendskabet til astrologi slår jeg dette kursus op.
Kurset indeholder kendskab til astrologiens grundprincipper med stjernetegnenes kvaliteter, planeternes egenskaber, deres symboler og husenes livsområder.
Det bliver oplevelses orienteret undervisning m. meditationer, gruppearbejde og gå/danse som de forskellige stjernetegn. Vi vil også gå i dybden med dit stjernetegn. Kurset slutter med fokus på din indre karmiske udviklingsvej. Inklusiv i kursusprisen er dit personlige horoskop, som bruges som arbejdsredskab i undervisningen.
Om mig: de sidste 30 år har jeg interesseret mig for astrologi, fordi det er et fantastisk redskab til at kende sig selv.
Jeg har undervist unge på en daghøjskole og de sidste 2 sæsoner på CFML.

Alle begyndere og let øvede er velkommen. Der bliver serveret kaffe og te.
Varighed: 9 gange af 2½ t. fra kl. 14 -16.30, hver anden torsdag.
20/8-3/9-17/9-1/10-15/10-29/10-12/11-26/11-10/12
Mødested: Center for mindful living, Slotsgade 32 3400 Hillerød.
Pris: 500 kr incl. undervisningsmateriale og dit horoskop.
Der er plads til 10 deltagere.

Sådan skriver to af mine kursister:

Anbefalinger:
Jeg har fulgt Pia´s kursus: Astrologi for begyndere. – Det er helt tydeligt at Pia brænder for astrologi og for at videregive sin viden, det gør hun på en meget naturlig, humoristisk og let forståelig måde med inddragelse af sig selv og sit eget horoskop. Jeg har fået rigtig meget ud af kurset, det har lært mig, at forstå mig selv på et helt nyt plan end tidligere – jeg har fået en meget større forståelse/viden om, hvorfor jeg agere og reagere som jeg gør – hvad jeg kan arbejde videre med fremover. Pia´s glæde for astrologi er meget smittende – så smittende, at jeg simpelthen måtte have fat i mit fødselstidspunkt, så Pia kunne tolke mit horoskop. Jeg kan på det varmeste anbefale kurset – du bliver klogere på dig selv. Mvh. Gitte Gunther.

På Pia´s astrologi kursus har jeg simpelthen oplevet at jeg ikke længere behøver at kæmpe så meget i mit liv. Gennem mit horoskop har jeg fået svar på mit livs formål og hvordan jeg kan få endnu mere positivitet ind i mit liv, gennem udvikling. Jeg behøver ikke mere have følelsen af at sidde i mudder, for nu ved jeg hvorfor jeg sidder i det. Jeg meldte mig fordi noget i mig syntes det kunne være spændende og jeg må sige at Pia´s helt nede på jorden måde at undervise på, gjorde mig godt og jeg fik hurtig oplevelsen af at det måtte jeg simpelthen bare virkelig lære…. Jeg har valgt at tage kurset 1 gang mere, bare får at få det hele gennemgået 1 gang til. Tak til Pia for hendes dejlige, smilende og humoristiske væsen, det har været en fornøjelse. Allerkærligst Kathe Ejlerskov.

Detaljer

Dato:
17. september 2020
Tidspunkt:
14:00 - 16:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”