Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

16:00-18:00 Gratis åben fredagscafé: Fortabt og fundet igen v/Henriette Panteli

10. januar -16:00 - 18:00

Dørene åbnes kl. 15.30
Kl. 16.00 holder Henriette et oplæg om, hvilke kræfter der findes i og omkring os, som kan åbne op for de potentialer vi har med os.

Hun vil tale om, hvilke værktøjer vi kan bruge til at navigere i livet og finde netop den vej som giver mening og glæde.

Vi laver en konkret øvelse eller flere, hvor der også er healing til at smelte og slippe noget der står i vejen for dit indre sande lys.

Vi kom alle til verden med indre gaver, som undervejs kan føles tabt eller langt væk. Det giver en følelse af at savne retning og mening. Jeg har selv været der. Langt væk fra mig selv. Jeg blev fundet og fandt mig selv.

Er du stresset/ udbrændt∙ har du ofte smerter i kroppen ∙ Lever du i et dysfunktionelt forhold ∙ Er du ked og træt af dit arbejde ∙ Synes du tiden flyver og at du ikke rigtigt kan finde den vej der giver dig glæde og mening∙ Mærker du en længsel efter dybere mening ∙ Er utilfreds med dit liv ∙ Måske er det bare tid til at gå på opdagelse i dig selv og tage dit liv alvorligt.

Om Henriette Panteli Carstens
Jeg brænder for at støtte andre i at blive hele og at være i kontakt med deres sande potentiale i harmoni med universet og til alles bedste.

Jeg vågnede åndeligt for 15 år siden i forbindelse med en spirituel krise. Siden har jeg haft en spirituel praksis.
Min baggrund er, at jeg er uddannet psykoterapeut og har healings – uddannelser samt kanaliseringsuddannelse med mig. Oprindeligt er jeg uddannet akademiker fra RUC. Jeg har undervist i mange år, lavet workshops og foredrag og arbejdet individuelt med klienter.

Jeg laver et kursusforløb i Rødovre, som tager udgangspunkt i hvordan vi kan samarbejde med de himmelske kræfter som vi kom til verden med.

Dette forløb kan hjælpe dig til at du:
-Giver sjælen førsteret i dit liv
-Får mere klarhed over dit livsformål
-Får skabt dig en daglig praksis, hvor du prioriterer det indre liv
-Får indsigt i lysets lov, som kan blive dit etiske kompas
-Healer og slipper begrænsende mønstre, overbevisninger og energetiske forbindelser
-Opnår en dyb indre forbindelse til dit højere selv, dine potentialer og din sande intuition
-Mestrer den skabende visdoms kraft og være medskaber af det liv du længes efter
-Lærer at mestre dit sensitive sanseapparat – din indre GPS
-Kommer på sporet af din lysende sti, hvor det åndelige/sjælelige, psykiske/følelsesmæssige og det fysiske konkrete plan spiller sammen.

https://billetto.dk/e/fortabt-og-fundet-igen-rodovre-5-lordage-kl-10-15-billetter-396636/

Udtalelser om mit virke:

”Dejligt nede på jorden, stort nærvær, ydmyg og engageret. Foredraget var levende og interessant.”​​Christine Munck Feilberg

”Jeg kender Henriette fra forskellige foredrag, oplæg og healinger. Henriette har enorm viden og en styrke igennem hendes brede favn af intense kurser, selvhealing og dybe erkendelser. Hun arbejder med hendes autentiske væsen, budskaber fra guider der arbejder igennem hende til det højeste bedste for klienten. Hun er et varmt menneske, ærlig, groundet og dermed giver hun den dybeste healing til mennesket der opsøger hende.”​​ Cornelia

”Henriette formår på en meget naturlig og autentisk måde, at formidle nogle dybe og vise livsindsigter, der skaber klarhed, håb og indsigter for andre. Tak for en dyb og inspirerende aften. Jeg kan på det varmeste anbefale dig et møde med Henriette og hendes smukke sjæl og visdom.” Liselotte List Jakobsen

”Kærligt, livsbekræftende, humor, jordforbindelse, glæde, lys, hjertevarme, mod”​​Anette

Jeg glæder mig til at møde dig og alle er velkommen denne eftermiddag
I kærlighed Henriette

Detaljer

Dato:
10. januar
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”