Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

19:00-20:00 Gratis foredrag “Bliv sund med ayurveda” v/Nicolay Marcus Zederlinn

13. august -19:00 - 20:00

Gratis foredrag “Bliv sund med ayurveda”
Masser af gode råd, som virkelig gør en forskel.

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 13. august, hvor der afholdes et spændende foredrag i Hillerød. Her vil du lære, hvordan du ved at følge enkle råd om kost og daglige rutiner, vil kunne reducere mange ubehag og sygdomme.
Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele. Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan f.eks. vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom. Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som f.eks. hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.
Foredraget afholdes af Nicolay Marcus Zederlinn, der er forfatter til flere bøger om mad, sundhed og ayurveda. Han har arbejdet med ayurveda i snart 30 år og leder Flowfood´s ayurveda-uddannelse. Nicolay giver også kostvejledning og er desuden uddannet ayurveda-terapeut. Læs mere på flowfood.dk

Detaljer

Dato:
13. august
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”