Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

19:00-20:30 *Opnå ro og fordybelse med mindful maleri og tegning v/Gabriella Hørning

18. november 2019 -19:00 - 20:30

Har du lyst til at prøve hvordan maleri, tegning og modellering i ler kan bruges til at opnå indre ro og balance både fysisk, psykisk og helt ind i sjælen?

Med sanserne går vi på opdagelse i forskellige kunstneriske udtryksformer. Alle kan være med og det kræver ingen forkundskaber at deltage. Jeg vejleder dig igennem øvelserne og viser udførligt teknikken.

Opgaverne skal udføres i stilhed, opmærksomhed, nysgerrighed og nærvær. Det handler om at fordybe sig i den skabende proces og ikke om at opnå et flot resultat. Den indre kritiker bliver sat udenfor døren.

Kunst er en udtryksmåde, vi har tilfælles, og som vi kan bruge i stedet for ord. Det er en kommunikation, som kroppen og sanserne forstår. Vi behøver ikke forklare kunsten med begreber, fordi vi skaber et rum for det uforklarlige. Man mærker hele sig selv, både fysisk, psykisk og helt ind i sjælen.Vi forbinder os med omverden – og ser den med nye øjne. Kunsten et rigtig godt redskab til at forandre mennesket, som med sin nye indsigt kan prøve at ændre virkeligheden.

Om Gabriela Hørning
Allerede som barn var jeg meget optaget af den kreative verden. Det var en god måde at bearbejde indtryk og en krævende omverden. Som ung følte jeg et stort krav til at være dygtig, resultatorienteret og effektiv. Jeg blev enormt selvkritisk udviklede præstationsangst. Da jeg blev ramt af stress og sygemeldt fra mit arbejde som grafiker, at male og skabe min redning og helbredelse.

Når jeg fordyber mig i maleprocessen giver det mig en intens følelse af glæde og ro. Jeg kan mærke hvordan jeg er forbundet med universets skaberkraft som får lov til at udfolde sig gennem mig. Den indre kritiker bliver helt stille og lader inspirationen flyde ubesværet.

Denne personlige erfaring vil jeg gerne bruge til at hjælpe andre mennesker til større livsglæde. Derfor gennemførte jeg den treårige kunstterapiuddannelse i Herlev ved Rüdiger Mövens og Anna C. N. Meyer. Jeg blev færdig som antroposofisk kunstterapeut i 2018.

Pris
For medlemmer af Center for Mindful Living er prisen 50 kr der går til materialer, te og snacks. For ikke medlemmer er prisen 150 kr pr gang.

Du behøver ikke medbringe egne materialer – det sørger jeg for.

Workshoppen er første del ud af tre. Man er velkommen til at deltage enkelte aftener, men man får mest ud af at deltage alle tre gange. Næste workshop er d. 4. november og 18. november.

Der er plads til 12 personer – først til mølle.

Tilmelding senest d. 18. oktober til Gabriela Hørning på gh.artandsoul@gmail.com og betaling til mobilepay 3095 4818

Læs mere på www.artandsoul.dk

Detaljer

Dato:
18. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Center for Mindful Living
Slotsgade 32
Hillerød, 3400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
27605059
Hjemmeside:
www.centerformindfulliving.dk

Arrangementer markeret med en * er ikke inkluderet i “gratis for medlemmer”