Bo Bromberg Olsen – Behandler

Kropspsykoterapeut og superviser Individuelle, par- og gruppesamtaler

Mobil: 40 19 43 00
E-mail: tilbagetilkroppen@gmail.com
Hjemmeside: www.tilbagetilkropppen.dk

Jeg er uddannet i og har haft undervist en årrække i Bodynamic systemet såvel i DK som i udlandet. Aktuelt underviser jeg på PUC – Psykoterapeutisk Uddannelses Center. Jeg uddanner mig løbende og er aktuelt i gang med EFT – Emotionsfokuseret par terapi. Jeg er meget optaget af traumer og er i gang med min anden traume uddannelse kaldet Relationel traumeterapi. Jeg er endvidere uddannet mindfulness instruktør samt nada akupunktør.
Er medlem af DPF og modtager løbende supervision.
Qua min baggrund i politiet og i socialpsykiatrien, har jeg stor erfaring i, at kunne møde mennesker i stort set alle slags situationer.

Erfaringsområder:
• Krisecentre
• Politiet (16 år)
• Projekt- og teamledelse
• Socialpsykiatri (13 år)
• Botilbud
• Undervisning
• Misbrug
• Akutteam.
• Behandlingshjem for anbragte børn.
• Par (Emotionsfokuseret parterapi)
• Nada
• Mindfulness

Terapier tilbydes såvel i min egen klinik i Hundested, i Center for Mindful Living i Hillerød og jævnligt på Frederiksberg.

Priser og betaling:
Din pris som centermedlem er individuelt kr. 700,- for 60 minutter og kr. 900,- for 90 minutter. Parterapi for kr. 800,- pr. time. Regninger sendes ud. Ved pakkeforløb (f.eks. 10 terapier) tilbydes en lavere samlet pris, som så betales ved starten af forløbet. Yder også Online-terapi.