Bolette Knigge-Olsen

Bolette Knigge-Olsen – Kinesiolog

Jeg er uddannet folkeskolelærer (1984) men har siden arbejdet med børn, unge og voksne i mange forskellige sammenhænge og lande. Jeg har blandt andet arbejdet 25 år i Humanitære organisationer, 10 år som sundhedskonsulent, kostvejleder og lærer for unge med særlige behov , coach for erhvervsledere og meget mere.

Jeg interesserer mig for naturvidenskab, psykologi og er især optaget af hvordan vi som mennesker på helt naturlig vis kan genskabe balance i krop og sind.

Jeg blev uddannet som Kinesiolog I foråret 2017 og er positivt overrasket over hvor stor virkning Kinesiologien har på mine klienter, samtidig med at det er en blid og nænsom behandlingsmetode. Jeg arbejder fra min egen klinik på Orø, hvor jeg bor, men også fra andre klinikker, blandt andet i Center for Mindful Living i Hillerød.

Jeg benytter mange forskellige afbalanceringsteknikker indenfor kinesiologien. Alt sammen metoder der kan genskabe balance i krop, psyke og sjæl. Metoder der også kan anvendes som hjælp til selvhjælp, da egne ressourcer bliver aktiveret.

Kinesiologi kan benyttes inden kroppen viser tegn på sygdom og ubalancer eller den kan bruges som støtte ved symptomer som uro, allergi, stress, ubalancer, mistrivsel, ringe immunforsvar og til at styrke kroppens selvhelbredende evner f.eks. efter sygdom eller livskriser.

Har du brug for en behandling eller har du lyst til at høre mere, så kontakt mig endelig.

Tidsbestilling: Tlf. 6052 1100

E-mail: energibehandlinger@gmail.com