Camilla Holsted – Behandler

Pilatesinstruktør, personlig træner og VaneCoach

Mobil: 22 59 49 03
Mail: anatomiebyholsted@gmail.com
www.anatomiebyholsted.dk

Jeg hedder Camilla, og er uddannet pilates instruktør, VaneCoach v/ Morten Elsøe og er EREPS certificeret personlig træner.

Jeg bor i Hillerød med mine 2 børn og min kæreste.

Jeg er selvstændig med min virksomhed “Anatomié by Holsted”, hvor jeg her i huset tilbyder:

– VaneCoaching, som er en metode til at opnå vaneændringer (fx. mindre telefon-tid, mere søvn, mere bevægelse mv.), skabe mere værdi og mental velvære samt varigt vægttab.

Netop det varige vægttab vil jeg gerne uddybe lidt mere, da VaneCoaching ikke er resultatorienteret på samme måde som diætkulturen er.

VaneCoaching har mere fokus på processen, på adfærdsmønstre og dermed på de mentale forandringer du gennemgår imens.

Det varige vægttab kommer ikke fordi du er på kur i 3 mdr. og taber 10 kg. Men det kommer fordi at du sammen med mig, er nysgerrig på hvilke adfærdsmønstre og vaner der har givet dig en overvægt.

– Bootcamps á små hold hvor fællesskab, bevægelse og kropsbevidsthed er omdrejningspunkt. Så er i en gruppe venner/ veninder, mødregruppe, kaffeklub, kollegaer mv. så kan en bootcamp være et fedt supplement til det sociale samvær.

– Pilatesundervisning, enten én til én træning eller på små hold. Her er pilates en både hård, effektiv, skånsom og styrkende træningsform. Kropsholdning, kropsbevidsthed og mental velvære er her nogle af nøgleordene.

Til træningerne og pilates, tilrettelægger jeg undervisningen til dit/ jeres niveau, så alle kan være med – uagtet køn, alder og træningserfaring/niveau.

Jeg ser frem til at møde en masse dejlige mennesker her i Center for Mindful Living “