Chantall Montserrais McCann – Behandler

Holistisk Psykoterapeut

Mobil: 22 75 02 89
Mail: chantall.montserrais@gmail.com

– Terapi der skaber resultater
– Et liv i balance og flow
– Et sundt helbred
– Hjælp til DIT optimale liv

Vi kan alle ramme perioder i vores liv, hvor der kan være udfordringer som vi ikke selv kan se eller handle os ud af. Til dét må vi aktivt række hånden ud og få hjælp.
I mit rum kan du føle dig tryg og blive taget seriøst. Der er ingen problemer der er for underlige eller for skamfulde. Jeg vil hjælpe dig med at acceptere de situationer der kan volde dig bekymringer i sindet eller kroppen, og transformere disse ubalancer, så du igen kan blive rigtig glad.
Jeg har hjulpet klienter med tristhed, depression, sorg, svigt, stress, adhd tankemylder, lavt selvværd, lav selvtillid, manglende klarhed og retning i livet, samliv/skilsmisse, og vægtproblemer.
Med min støtte og sparring kan du få bugt med dine udfordringer, opbygge et sundt og stærkt selvværd, og genfinde overskuddet og glæden.

Du er det værd.

Kærligst Chantall

OPSTARTSTILBUD:
ALLE KONSULTATIONER -25%

Jeg blev uddannet psykoterapeut i 2011 og arbejder inden for det eksistentielt fænomenologiske felt. Jeg har i mange år praktiseret spirituel udvikling og yder hjælp ud fra et holistisk menneskesyn. Jeg er nærværende, lyttende, opmærksom, kærligt konfronterende, og giver dig maksimal sparring i forhold til hvad jeg ser og fornemmer du er klar til.

Psykoterapi:
Samtaleterapi
50 minutter: 850 kr.
80 minutter: 1.150 kr.

Telefonterapi
0,5 time: 400 kr.
1 time: 750 kr.
1,5 time: 1.050 kr.

Walk n Talk
1 time: 750 kr.
1,5 time: 1050 kr.

Sundt Helbred:
Foredrag og vejledning i hvordan vi kommer diverse skavanker til livs såsom træthed, manglende energi, migræne, smerter, eksem, psoriasis, og hormonelle udfordringer.
Hør hvordan du kan booste din krop med masser af god energi, opbygge et stærkt immunforsvar og forebygge livsstilssygdomme.
Inkl. anbefaling af relevante kosttilskud.

Pr. person 150 kr.

Medlemmer af Center for Mindful Living får 10% rabat på alle konsultationer.
-Dog ikke ved tilbud eller andre rabatordninger.