Elizabeth Mroz – Behandler

Spirituel kropsterapi/Nærværs terapi

Mobil: 20 65 25 09
Email: elimroz26@gmail.com
www.detfrimenneske.dk

Den individuelle session henvender sig til alle, der gerne vil skabe bedre kontakt tl deres krop og dem selv. Du kan bruge det, når du fx er stresset, er i krise, oplever angst, rastløshed, lavt selvværd eller blot ønsker at sætte gang i en mere nærværende tilværelse og fodre din kreativitet.

Du er unik og derfor har du brug for en unik og skræddersyet tilgang til din selvudviklingsproces.

I behandling faciliterer jeg til selvhealing og vi vil arbejde med en eller flere af følgerne tiltag: mindfulness, tryk og berøring, visualisering samt efter behov: grounding-, centrerings-, åndedræts-, energiøvelser-, lyd, fri og spontan bevægelse.

Det vil hjælpe dig til at forøge din kropskontakt, energiniveau, selvindsigt og vil sætte gang i en healende og transformerende proces, hvis du ønsker det.

Pris: 700 kr. for halvanden time, for medlemmer 600kr

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

Jeg arbejder med spirituel kropsterapi og bruger desuden lyd- og kropsimprovisationer som kunstnerisk udtryk.

Jeg er uddannet på Fysioterapeutskolen i København og har arbejdet med kropsterapi som psykiatrisk fysioterapeut i mange år. Gennem de sidste 15 år har jeg udforsket og fordybet mig i både de østlige og vestlige traditioner som fx: yoga, gi gong, meditation og mindfulness, forskellige ekspressive bevægelsesformer: butoh-dans, Leban-dans og “Sang, Dans og Slagsmål”. På den baggrund har jeg udviklet en unik fremgangsmåde med en bred og alsidig vifte af redskaber, hvor kreativiteten udforskes, stimuleres, og hvor krop, sind og ånd integreres.

Udover mine mange års erfaring, arbejder jeg ud fra min egen intuition og nærvær.