Elizabeth Mroz – Underviser

Nærvær i bevægelse

Mobil: 20 65 25 09
Email: elimroz26@gmail.com
www.detfrimenneske.dk

I Nærvær i bevægelse arbejder vi med meget enkle øvelser i stående, siddende eller liggende
stilling, energiøvelser, visualisering samt elementer af fri bevægelse. Der er fokus på grounding, centrering, lyd, åndedræt, samt afspænding eller 5-10 min meditation som afslutning.
Det kræver ikke nogle forudsætninger for at deltage.

Formål:
Forøge kroppens energi og nærvær
Skabe bedre kropskontakt
Lære at lytte til kroppens signaler, sansninger, følelser og grænser
Mærke, rumme og acceptere det der er
Opnå mere selvindsigt i sammenhæng mellem krop, sind og ånd.

Min baggrund:
Jeg er uddannet på Fysioterapeutskolen i København og har arbejdet med kropsterapi som
psykiatrisk fysioterapeut i mange år. Gennem de sidste 15 år har jeg udforsket og fordybet mig i både de østlige og vestlige traditioner som fx: yoga, gi gong, meditation og mindfulness, forskellige ekspressive bevægelsesformer: butoh-dans, Leban-dans og “Sang, Dans og Slagsmål”. På den baggrund har jeg udviklet en unik fremgangsmåde med en bred og alsidig vifte af redskaber, hvor krop, sind og ånd integreres.

Udover mine mange års erfaring, arbejder jeg ud fra min egen intuition og nærvær.