Ewa Henning-Tønder – Behandler

Kosmetisk Akupunktør, Øreakupunktør, Cupping massør, Gua Sha massør, Life- & ledelsescoach og foredragsholder i Juicing

Mobil: 60 72 72 72 – send en sms så ringer jeg dig op 🙂
www.akupunkturinstituttet.dk
www.livsrejser.dk

Kosmetisk Akupunktur – Skønhed på den naturlige måde!
Kosmetisk akupunktur er et naturligt ansigtsløft som helt uden gift eller kirurgi, reducerer rynker og genopfrisker huden, så du ser yngre, friskere og sundere ud.
Kosmetisk akupunktur er yderst effektivt mod akne, og strammer også hængende øjenlåg, kinder & kæbehud, samt reducerer mørke rande & poser under øjnene.
I behandlingen indgår også en 100% naturlig ansigtsmaske & ansigtsmassage.

Varighed: 1 time og 15 minutter.
Pris: 599:-
Medlemmer: 399:-

Cupping
Cupping bruges til smertelindring og til at opløse spændinger i muskler, ryg, lænd etc.
Cupping kan også afhjælpe hævede- og ømme områder og dybe skader i muskelvævet.
En cupping behandling består af små glas (cupper) der sættes på huden over det problematiske område. Herefter suges luften ud og der skabes et vakuum. Vakuummet tvinger blodet til overfladen på det område, der har brug for heling. Derudover løsnes vævet (grundet undertrykket) og blodgennemstrømningen øges i området. Øget blodgennemstrømning gør at affaldsstoffer nemmere transporteret væk fra muskelvævet og ligeledes at ny næring nemmere tilføres muskelvævet.

Varighed: 40 minutter.
Pris: 329:-
Medlemmer: 249:-

Gua-Sha
Gua Sha er en mere end to tusind år gammel kinesisk behandlingsmetode, som nu har fundet sin vej til Skandinavien.
Ansigtsbehandling: Gua Sha er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. En Gua Sha Facial sætter gang i lymfe -og blodcirkulationen, hvilket virker drænende og mindsker affaldsstoffer og væskeophobninger, samt løsner spændinger i ansigtet.
Det giver et mere harmonisk og afspændt udseende med en større glød i huden.
Inklusive en naturlig ansigtsmaske.

Varighed: 45 minutter
Pris: 449:-
Medlemmer: 349:-

Kropsbehandling
Gua Sha skaber flow i kroppen og stimulerer bindevævet. Det gøres ved at massere kroppen med en Gua Sha stenen for at skabe flow og sætte gang i udrensningen af affaldsstoffer. Herved forbedrer du blodcirkulationen i kroppen og stimulerer lymfesystemet, som renser kroppen for giftstoffer.
Gua Sha er effektiv ved muskelsmerter, apelsinhud, til at blødgøre bindevævet etc.

Varighed: 30 minutter
Pris: 399:-
Medlemmer: 299:-

Øreakupunktur
Øreakupunktur er fantastisk, og kan bruges til alt fra smertelindring til migræne & rygestop. Hele din krop, alle organer, skelettet etc., er repræsenteret med akupunktur-punkter i dit øre. Og vi kan derfor eksempelvis afhjælpe smerter i ryggen ved at sætte en nål i øret i stedet for i ryggen.
Øreakupunktur er en god behandlingsform ved blandt andet:
· Migræne & hovedpine
· Allergi
· Muskel- & led smerter
· Mave- tarmlidelser
· Rygestop & sukkerafhængighed
· Søvnproblemer

Life- & ledelses coaching
Jeg er oprindelig uddannet indenfor organisationspsykologi og ejede i over 15 år en konsulentvirksomhed med speciale i personlighedsanalyser og uddannelse af ledere over hele Europa. Jeg har gennem de sidste 10 år lifecoachet mennesker der føler de er stagneret i livet, og som søger ny energi og retning. At turde tage springet ud i noget nyt, og at finde ud af hvad der hæmmer dig samt hvad du motiveres af, er blot nogle af de ting jeg kan guide dig i.
Er du leder og ønsker leder coaching i forhold til ledelse af personale, mål-opfyldelse, karriereskift og/eller kommunikation & konflikthåndtering, er du også velkommen at kontakte mig for en indledende samtale.

Jucing & juicing retreats
Juicing er min passion, og jeg forundres dagligt over denne fantastiske måde hvorpå vi nemt kan få alle de byggestene – vitaminer, mineraler, antioxidanter etc. – som kroppen har brug for.
Ingen gider at spise 1/2 kg broccoli eller selleri for at få de nødvendige vitaminer, men ved at juice vores grøntsager, kan vi nemt konsumere vores dagsbehov i et enkelt glas.
Juicing er desuden den mest fantastiske medicin mod mange livsstilssygdomme, for højt blodtryk, gigt, for lavt stofskifte, overaktive organer etc. At bruge juicing som medicin er blot et af temaerne i mine skønne juicing retreats.
Jeg holder også en række foredrag og workshops om juicing.