Foredrag 2018


Gratis foredrag om Mindful Playing

Mandag den 11. juni  kl. 19:0021:00

Mindful playing handler om at tage livet lidt lettere og huske at lege og

grine og have det sjovt.

Børn leger. Ingen behøver at fortælle dem, at de skal gøre dette. Det sker helt automatisk, men som voksen kan vi glemme, hvad leg er, og vitalt og sjovt, det kan være.

Til dette foredrag får vi besøg af to kvinder, som vil give eksempler på mindful playing:

Nur M’nasria, der er kommet hele vejen fra Dubai, vil dele sin historie og rejse med os, om hendes oplevelser fra at leve et liv med depression til at udleve sit fulde potentiale i en mindful legende tilstand.

Nur er filantrop og mediekonsulent, der har lavet velgørenheds- og frivilligt arbejde i de sidste 18 år. For 2½ år siden startede hun sin egen Foundation i Kenya, hvor hun arbejder med fem forskellige børnehjem i forskellige slumområder med i alt 600 børn. Hendes kerneopgave er at give dem uddannelse, sundhedspleje, ernæring, husly og leg.

Venera Søndergaard, der oprindeligt kommer fra Kasakhstan, men har boet mange år i Danmark, er holistisk healer og tidligere bodybuilder og fitness champion. Gennem hendes erfaring har hun udviklet sit eget sted, et holistiske center på Møn, for at kunne hjælpe andre med at vokse og leve sundt fysisk, følelsesmæssigt og med større legende bevidsthed gennem blandt andet tilpassede værksteder, kostvaner og retreats.

Begge kvinder bruger leg og latter bevidst i deres arbejde og i deres hverdag, og de ønsker med dette foredrag at huske os på, at vi oftere kan gøre det samme.

Foredraget er gratis og foregår i Center for Mindful Living mandag d. 11. juni kl. 19.00 -21.00. Adressen er Slotsgade 32 (Baghuset). Foredraget foregår på engelsk. Der er ingen tilmelding. Har du spørgsmål, så kontakt centerleder Hanne Parvine på 2760 5059.


Gratis foredrag om flydende vitaminer

Man. den 18. juni kl. 19:0021:30

Kunne du tænke dig mere energi, en velfungerende fordøjelse & immunforsvar, optimal søvn, samt reducere din vægt?

Vi holder et Gratis informationsmøde om vandopløselige vitaminer & mineraler, der optages direkte i cellerne, der hvor der er brug for det, når der er brug for det.

Når vi er stressede forbruger/ dræner vi vores krop og celler for vitaminer og mineraler, dette kan forårsage mange af de symptomer, der opstår i vores krop. Når vi har velnærede celler, har vi glade celler, der giver os et liv med meget mere overskud, fokus og letter sindet.

Vi fortæller om de fantastiske resultater, vi selv har oplevet, samt al den feedback, vi har fået ved at inspirere andre til produkterne.

Kom og få en smagsprøve af produkterne.

Vi glæder os til at se dig!

Pia Hagensen og Birgit Simonsen 

Tilmelding via sms – Mobil: 51943070 til Birgit Simonsen