Helsemesse til Hillerød Byfest 1.-3. juni

Spændende Helsemesse til Hillerød Byfest 1.-3. juni

Kun et stenkast fra Posen, kan du opleve årets Helsemesse. Her vil en gruppe alternative behandlere tilbyde afslappende minibehandlinger både ude og inde. Ud over behandlinger, er der boder med produkter indenfor helse, velvære og spiritualitet.

Programmet starter fredag kl. 10.00 og mens behandlingerne er i gang kan der hele dagen købes kaffe, te og kage, som kan nydes i haven.

Fredag aften er du inviteret til Rikke Elsters Comedy Talkshow “Den Muntre Sofa”. Rikke Elster får besøg i sofaen af spændende lokale mennesker, der kommer og deler deres muntre, finurlige , sjove eller tankevækkende historie om oplevelser fra deres liv i Hillerød. Vi får besøg af komiker, debattør og klummeskribent Sebastian Dorset og mon ikke at vi kan få et par sjove jokes ud af ham. Derudover vil der indimellem være livemusik, samt andet gak og gøgl. Men intet show uden publikum, så det bliver langt sjovere, hvis I også kommer. Showet starter kl 19.30 og der bliver døren lukket.

Lørdag er der igen gang i minibehandlinger samt besøg i boderne og caféen. Dagen slutter med Salsa dans for alle kl. 19.00 Hvis du går rundt og drømmer om at prøve kræfter (og hofter) med den cubanske salsa ,så er du kommet det rette sted. Hvis du samtidig tænker at, det bliver for svært med mine 2 venstre fødder og stive hofte og mit “Travolta sving” som er det jeg kan på dansegulvet ,så fortvivl ikke! ”El professor Lino” elsker at undervise og brænder for at give sine elever positive stunder og succesoplevelser med på vejen. Kom som par,kom alene,alder ingen hindring!

Søndag fortsætter minibehandlinger, boder og café frem til kl. 18

Der er adgang gennem porten i Slotsgade 32 eller via havelågen på Søstien mellem Posen og Torvet