Jan Christiansen – Behandler

Certificeret hhv. NLP Master Hypnoterapeut, REIKI master-healer, Trance-Healings Massør og NADA øreakupunktør

Tlf.: 21 29 39 24
Email: spiritu.dk/mail-formular.html
Webside: www.spiritu.dk
Facebook: www.facebook.com/spiritu.dk

Jeg er 58 år, har altid arbejdet med mennesker, og har siden 2007 specialiseret mig i, at bruge mine følsomme hænder, fingre og intuition til, at mærke og udbedre klienters blokeringer og ubalancer. Behandlingerne, er specielt til dig, der ønsker at ende ud med større indsigt, og en støre styrket indre ro og harmoni i dit daglige liv. Jeg har endvidere gode resultater, med behandling af bl.a.; Tinnitus, Stress, og Rygestop. Så ved, f.eks. at heale dig med dyb Trance-Healings-Massage, eller f.eks en regression, kan jeg finde uligheder mm, og derfra, i samarbejde med dig, begynde at udbedre dem.

Behandlingsformer:
❤ TRANCE-HEALINGS-MASSAGE
En meget dyb og helbredende Healing, hvor blid massage indgår. Smertestillende, styrker, og giver dig stor indre ro.
❤ REIKI HEALING (Master Niveau) – Reiki betyder: Universel Energi
REIKI styrker, og giver indre ro og balance, samt mental, psykisk og fysisk overskud.
❤ NLP/ HYPNOSE og SJÆLEREJSER (regression/ progression)
Rejser, frem og tilbage i tiden, hvor du (gen)oplever ting, fra fortid, fremtid og nutid. Kan anvendes til, når du f.eks. har brug for; at slippe traumer, ændre bevidste- og ubevidste mønstre, angst, fobier, depression, rygeafvænning m.m.
❤ FYSIURGISK MASSAGE (kropsmassage)
Løsner spændinger i krop og sind. Afslappende, og giver indre ro.
❤ NADA – øreakupunktur
5 små nåle sættes i 5 punkter i hvert øre, og ved udvidet Nada, også på andre akupunktur punkter. Giver dig indre ro, og genopbygger den indre og ydre balance. Er godt mod bl.a. stress, søvnløshed, abstinenser, angst, rygeafvænning m.m.

Jeg er selv bruger af både NLP, Reiki, NADA, og Hypnose, som hjælper mig i min hverdag, til bl.a. at give mig større overblik og styrke, samt en dybere indre ro til, at opnå større indre harmoni og balance. Dette, er også muligt for dig, med disse fantastiske “gaver af hjælpemidler” jeg vælger at
bruge, og tilbyde dig i behandlingerne.

Ydelser betales kontant eller via MobilPay på: 21 29 39 24.
Behandlingsformer og Priser: spiritu.dk/behandling-spiritu.dk.html#behandlinger

PS: Til dig som er medlem af Center for Mindfull Living, fratrækkes 7% af normalprisen. (gælder ikke tilbud og rabatordninger)

Modtager og giver af supervision.