Jane Gravenslund Viksø – Behandler

Coach, Mentaltræner og Personlig træner

Mobil: 41 31 89 82
Email: info@janeviksoe.dk
www.janeviksoe.dk

Karriere, mål og retning, stress, valg, selvværd

Jeg hjælper dig der gerne vil stå stærkere i dig selv og kunne tage gode beslutninger og valg, samt leve mere målrettet. Jeg arbejder med dit selvværd, tanker og mønstre. Jeg arbejder også målrettet med hjælp til at komme ud stress og evt. angst.

At leve uden at vide hvad vej man skal og den ene dag tager den anden uden man føler at man lever et godt liv, kan være meget formålsløst og opslidende.

Mange lever også med stress og angst uden, at de ved det, eller ved hvad de skal gøre, og jeg hjælper dig med at få hånd om dit liv og et stressfrit liv igen.

For mig er arbejdet enormt vigtigt, og det er det for mange. Mange har dog ikke et passioneret eller motiverende arbejdsliv, og jeg hjælper dig med at finde ud af hvad du vil og skal.

Hvad kan jeg gøre for dig og min metode?

Jeg er som coach fremadrettet, konkret og empatisk i min hjælp. Du har en historik som er vigtig, og som danner grundlaget for dine overbevisninger, tanker, mønstre og frygt. Men jeg arbejder fremadrettet med disse og med konkret metoder og værktøjer som du konkret kan bruge i dit liv og fremtidige situationer.

Du kommer til at stå stærkere i dig, med et bedre selvværd, mindre stress, du bliver mere afklaret, og et skub i den retning som du behøver. Og du vil få en langt større selvindsigt og forståelse for dig selv og for andre.

Der vil være en rød tråd igennem et forløb med mig, og flere emner vi kommer igennem. Det er en personlig proces du skal være klar til og have lyst til at arbejde med for at få mest muligt ud af forløbet. Hvor vi arbejder med uhensigtsmæssige tanker og følelser bl.a.

Jeg bruger bl.a. mentaltræning og coaching til at få dig derhen.

Coaching udfordrer dig, dine vaner og tankemønster. Coaching er en styret samtale med henblik på personlig eller faglig udvikling og mål. Samtalen forløber efter en bestemt metode eller proces, og skal hjælpe dig med at finde og udfylde dit fulde potentiale.

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret træningsform, hvor du lærer at udnytte hjernens potentiale til at hjælpe dig eller andre med at få det bedre eller performe optimalt. Samtidig opnås en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig eller andre. Mentaltræning påvirker hjernens nerveceller, efter den er bragt i alpha eller theta tilstand. Mentaltræning er muligvis den mest effektive intervention mod stress, angst og depression.