Joannah Søndergaard

Joannah Søndergaard

ID Psykoterapeut, NLP coach, mindfulnessinstruktør, madmentor.Jeg blev certificeret ID psykoterapeut i 2006.

Jeg kombinerer terapi, coaching, reikihealing, kropsarbejde og spisemønstre, idet jeg har suppleret min ID psykoterapi med flere uddannelser, senest i 2017 som Madmentor. Fokus for mig er, at du kommer hjem til dig selv, at du finder kærligheden til dig selv og ud fra denne selvkærlighed tilgiver dig selv og andre, stopper med selvkritik og uhensigtsmæssig adfærd.

Slip ud af madtyranni og slankekursmentaliteten.

Lad os få en coachingsamtale der handler om, hvorfor du spiser når du savner noget. Om hvad dit behov er, om du kan føle sult og mæthed? Om hvad du spiser og hvor meget, hvad din madhistorie er og om du har mange madregler? Om du sætter pris på din krop eller om du er kritisk overfor dig selv.

Min egen historie er en grundlæggende følelse af, ikke at være god nok – ikke værd at elske, så jeg lukkede ned for min sårbarhed og mine behov. I stedet fokuserede jeg på at klare mig selv som enlig mor, og har uddannet og uddannet mig, og blev meget oppe i hovedet. Når sorg og krop gjorde opmærksom på sig selv (udover at blive udsat for selvhad i spejlet) tyede jeg til at spise søde ting. Det virkede godt i et langt stykke tid (bare ikke på spejlbilledet) og mønsteret er svært at slippe. Meget samtaleterapi foregår mentalt, og jeg har godt kunnet forstå, hvad der ligger bag min adfærd. Men det er når jeg kommer ned i kroppens erindringslag, at sorgen mm. slipper sit tag og giver mig indre ro. Herfra kan jeg åbne mit hjerte. Herfra kan jeg finde selvkærligheden. Samarbejdet mellem krop, sind og hjerte, mellem viden og følelse er essentiel.

Forandring sker gennem kroppen (hjernen er kun en  del af kroppen) gennem kærlighed.

Joannah.soendergaard@gmail.com

Tlf. 3042 2172