Karin Lis Petersen – Behandler

Zoneterapeut

Mobil: 26 36 14 59
Mail: karin.lis.petersen@hotmail.com

Jeg tilbyder en velgørende zoneterapibehandling, hvor du støttes til at komme helt ned i tempo, så kroppens egne selvhelbredende kræfter kan virke, stimuleret at zoneterapien. Behandlingen er velegnet til at give ro og afstressning, bedre søvn og mere energi og meget andet.

Foden afspejler hele mennesket, og ved hjælp af tryk og massage på fodens reflekszoner skabes forbindelse til hele kroppen samt psyken. Herved kan ske helbredelse, lindring eller stimulation af kropsfunktioner.

Der sker en øget udrensning af organerne, og blokeret energi kan opløses, så energien flyder bedre, og man føler sig mere frisk. Styrker fordøjelsen, immunsystemet og hormonbalancen mm. Zoneterapi er en holistisk behandlingsform, hvor sygdomstilstande, ubalancer og følelsesmæssige vanskeligheder betragtes som tæt forbundne, og derfor må behandles som sådan. Jeg vil derfor altid tage udgangspunkt i den enkeltes situation og behov.
Jeg er uddannet på Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev , hvor jeg også fortsat deltager i kurser. Tidligere har jeg arbejdet mange år som steinerpædagog og har altid været optaget af at styrke det enkelte menneskes sundhed og udvikling.

Zoneterapien – praktisk:

En behandling varer 60 min

Første behandling varer dog 90 min, da der indgår samtale omkring helbred og behov.

Jeg giver zoneterapi på Center for Mindful Living, fortrinsvis tirsdag og onsdag, men ring og aftal nærmere. Jeg behandler også i Espergærde, hvor jeg bor.