Kenneth Steiner – Behandler

Narrativ Terapi – Individuelle-, par- og gruppesamtaler

Mobil: 23 41 91 79
E-mail: KennethSteiner@ICloud.com eller info@netpsykolog24syv.dk
Webside og Online-terapi: www.netpsykolog24syv.dk og www.psychcon.eu
Facebook: www.facebook.com/netpsykolog

Muligheder for terapiens fysiske afholdelse og kontakt:

Du kan deltage i terapien i både Center for Mindful Living, dit hjem i Hillerød og omegn og mit hjem på Torvet 4 E, 1. Du kan også anvende E-terapi hjemme hos dig og et andet sted i Danmark eller i størstedelen af Europa. Du er velkommen til at kontakte mig på telefon, mail, webside og Facebook.

Kort om nogle aspekter i den narrative terapi:

Narrativ terapi blev opfundet af terapeuterne Michael White og David Epston, som jeg er meget inspireret af. Den narrative tradition fokuserer især på dine foretrukne fortællinger om dig selv og andre mennesker, og disse kan både være af positiv og negativ karakter. Men fremfor alt kan dine fortællinger ALTID forandres, og du vil således ikke være låst fast i dem. Ideen om, at du kan ændre dine fortællinger, er en vigtig pointe fordi det kan hjælpe dig med at forstå, at dine oplevelser kan opfattes og ses på flere måder.
En teknik, som vi ofte anvender sammen, er den eksternaliserende samtaleform om problemet i hvilken problemet gøres til noget objektivt samt udefrakommende. Eksternaliseringen gør det ofte lettere for dig at forholde dig til problemet, og giver dig mulighed for at tage stilling til problemet og få indflydelse på, hvor meget og hvordan det skal have indflydelse i dit liv. Din adskillelse fra problemet gør det også ofte lettere at få fokus på nye handlemuligheder.
Narrative terapi gør det desuden ofte lettere at afkode mønstre og ideer, som ikke er gavnlige for dig, således at du kan blive fri af gamle tænke- og handlemåder. I terapien vil jeg have en særlig etisk position og nedbryde ekspertrollen og skabe transparens i den terapeutiske dialog ud fra antagelse om, at du selv har en erfaringsbaseret viden om, hvad der fremmer din egen bedringsproces. Der tages således afsæt i dine subjektive oplevelser. I terapien anvender vi whiteboard til brug for fastholdelse af samtaleindholdet, og efter samtalen vil du få tilsendt et skriftligt bevidningsbrev. Såfremt du også skulle ønske det, kan vi inddrage de unikke mennesker, som vil kunne berige dig.

Priser og betaling:

Din unikke pris som centermedlem er individuelt kr. 600 for 60 minutter og kr. 750 for 90 minutter. Prisen for parterapi er kr. 800 for 60 minutter og kr. 900 for 90 minutter. Gruppeterapi i 5 måneder á 120 minutter hver anden uge koster kr. 500. Inklusiv i prisen er altid et skriftligt bevidningsbrev. Efter endt terapiforløb tilbydes du billige vedligeholdelsessamtaler, så du kan fastholde den vigtige forandring. Du betaler efter terapisessioner optimalt på min MobilePay virksomhedskonto 41099.