Krestine C. Hansen – Underviser

Reparationscafé og Upcycling af tekstiler

Email: tidtilomtanke@gmail.com
www.tidtilomtanke.dk
Facebook

At producere, bruge og afskaffe tøj og tekstiler har enorme omkostninger for hele jorden og kan hurtigt blive en dyr og uholdbar investering for dig og for jorden generelt. Derfor er det værd at værne om det, der er skabt, at reparere det vi kan samt at upcykle og nytænke det, der ikke kan repareres.

Håndarbejde er for mig ensbetydende med nærvær i nuet, hvad enten det er sammen med andre eller alene. Håndarbejde inviterer dig til at lytte og til at fordybe dig, både i de mennesker, der laver håndarbejdet og i håndværket i sig selv.

Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Haderslev Seminarium i 2008 og har lavet håndarbejde siden jeg var 5 år gammel. I dag driver jeg virksomheden “Tid til omtanke” og beskæftiger mig med at finde måder at være i verden på, der værner om og nærer livet.