KURSUS – Mindfulness for stressramte

Zen stones in water

7 tirsdage i marts og april kl 11.00-13.00

 • Er du irritabel?
 • Er du mindre social?
 • Har du uro i kroppen?
 • Føler du dig konstant træt?
 • Kan du ikke sove om natten?
 • Er dit hoved fyldt af tankemylder?
 • Glemmer du og mister du overblikket?
 • Reagerer din krop fysisk på forskellig vis?

Hvis du genkender flere af disse symptomer, er du det, jeg kalder stressramt.

Dette kursus henvender sig til personer, der er stressramte og som søger konkrete værktøjer til at håndtere de fysiske og mentale udfordringer, som stress medfører.

Gennem 7 tirsdage vil du komme i et forløb, hvor:

 • Du lærer forskellige konkrete metoder til at stilne dit sind.
 • De 7 principper i mindfulness gennemgås.
 • Oplevelser og erfaringer deles.
 • Ønsker og behov hos den enkelte og i gruppen tages op.

Gennem dette 7 ugers forløb er formålet, at du bliver bedre til at håndtere dit eget liv, at være i bedre balance med dig selv og dine omgivelser og i dybere kontakt med din krop, følelser og ønsker.

Formålet er ikke kun at lære om mindfulness, men at kunne praktisere det. Dette betyder, at der kan forventes hjemmearbejde med 30 min – 60 min. hver dag.

Her er det med stor fordel, hvis du kan deltage i de mindful living-aktiviteter, som foregår i Center for Mindful Living.

Mindfulness handler om at være bevidst nærværende og til stede i det, der sker lige nu. Det handler om, hvordan du kan forholde dig til alt det, der foregår omkring dig, og hvordan du kan gøre noget rigtig godt for dig selv, så du undgår stress, smerte og sygdom og alle følgevirkningerne heraf.

Forskningsresultater viser, at hvis du praktiserer mindfulness i et 2 måneders forløb, vil du blive bedre til at slappe af, få mere energi og øget livsglæde. Din evne til at håndtere både kortvarige og længerevarende stressfyldte situationer vil blive forbedret og lige så vil din livskvalitet.

Underviser: Hanne Parvine.

Jeg har selv været nede med stress og har i den forbindelse (og gennem min psykoterapeutuddannelse) lært om stress, stresshåndtering og mindfulness. Jeg er nu ved at uddanne mig til mindfulnessinstruktør.

Jeg er også uddannet lærer, coach og har en master i voksenuddannelse – og har rejst og arbejdet mange forskellige steder i verden.

Sted: Center for Mindful Living, Slotsgade 32 (Baghuset) i Hillerød.

Tid: Alle tirsdage i marts og april kl 11.00 – 13.00 bortset fra d. 27/3.

Hvis du ikke har mulighed for at være med alle kursusdage, kan du godt deltage alligevel.

Pris: Det koster kun 700 kr eller 1000 kr i alt for hele forløbet. Det sidste beløb er inklusiv 2 måneders medlemskab af Center for Mindful Living.

For medlemmer af centret, er prisen 350 kr i alt.

Årsagen til at prisen er så lav, skyldes, at Hanne er centerleder og arbejder som frivillig, samt at hun endnu er under uddannelse.

Tilmelding: Inden tilmelding vil Hanne gerne tale med dig og høre dine forventninger og give dig mulighed for at spørge ind til programmet. Først derefter er du endelig tilmeldt.

Hanne kan kontaktes på mobil 2760 5059 og via hanne@centerformindfulliving.dk.