Lars Nielsen – Behandler

Klangmassage og healing

Mobil: 53 80 36 12
Email: delfiblues@gmail.com

For aftale og tidsbestilling kan jeg kontaktes på mobil eller email.

Klangmassage: I klangmassage anvendes tibetanske klangskåle. Disse anbringes forskellige steder på din krop, hvor de anslåes blidt med filtkøller. Lyd og vibrationer går ind i kroppen og masserer her muskler, væv, sener og organer. Hjerneaktiviteten vil også typisk gå fra alfa til beta og theta aktivitet, hvilket betyder, at du kommer ind i en tilstand mellem at være vågen og sove. Klangmassage virker således dybde afspændende både fysisk og mentalt.

Healing: I healing arbejder vi med det/de temaer du kommer med. Der kan arbejdes både med samtale, åndedræt, meditation og energi. Healing kan kombineres med klangmassage.

Klangmeditation/fantasirejser og klangbad/lyd: På udvalgte datoer vil jeg lave klangmeditation, fantasi rejser og klangbad/lyd/sang sammen med Betina Manniche (klangmassør og yogalærer) og klanggruppe ”Nordlys” (klangmassører med andre forskellige uddannelsesmæssige kompetencer)

Yoga workshops: På udvalgte datoer vil jeg i samarbejde med Sanne Kliim Petersen (yoga lærer og stresscoach) lave yoga workshops i blid yoga med dans, mantra sang, chanting, klangmeditation og elementer af klangmassage.

Priser for klangmassage og healing af 60 minutters varighed: 500 kr. Forløb på 3 klangmassager 1200 kr. Pensionister og studerende 250 pr. time.
Pris for yoga workshops og klangmeditation/fantasirejser og klangbad/lyd: se opslag ved annoncering.

Uddannelse og erhverv: Jeg er oprindelig uddannet som psykolog fra Københavns universitet. Efter en årrække at have arbejdet med psykoanalytisk praksis, valgte jeg at arbejde indenfor det pædagogiske fagområde og har bl.a. været leder i Hillerød kommune på SFO området i 25 år. Har arbejdet intensivt med børnekultur: billedkunst, musik, film, rollespil, yoga o.a.

Jeg er uddannet klangmassør ved Nordlyscentret og reiki healer gennem Trille Palsgaard. Jeg har grundkursus i massage ved Nordlyscentret.

Jeg er blues guitarist og sanger.

Jeg dyrker yoga og meditation og interesserer mig for Zen og Tibetansk Buddhisme samt Taoistisk filosofi.