Mette Mo Gotschalk – Behandler

Clairvoyant rådgivning

Tlf. 23 33 67 18 (gerne mellem kl. 17 og 18)

Clairvoyant rådgivning

Jeg har arbejdet som medie og clairvoyant siden 2005. Når jeg skal hjælpe dig, får jeg hjælp af min åndelige vejleder, der fortæller mig de relevante oplysninger om dig og dit livsforløb. Du kan få oplysninger om din fortid og din nutid, samt om hvad der ligger af muligheder i fremtiden. Hvis du er interesseret kan der også dukke afdøde op under clairvoyancen. En clairvoyant rådgivning tager cirka en time. Du kan få det hele optaget på telefonen.

Husk det er dig, der lever dit liv og tager beslutningerne, men alle kan have brug for at forstå, se nogle muligheder og få hjælp til at komme i gang.

Hvis jeg har en fornemmelse af, at det du har brug for, er noget andet end jeg kan give, vil jeg henvise dig til en anden relevant behandler. Det vigtigste er din gode udvikling uden for mange blindgyder eller omveje.

Du kan også vælge at få lavet clairvoyancen ud fra et foto. Jeg laver jeg en skriftlig clairvoyance, der indeholder samme oplysninger som en almindelig clairvoyance.

Husrenselse

Nogle gange kan huse og steder være forstyrret af afdøde. Symptomerne kan være at man føler sig dårligt tilpas fysisk eller psykisk. Ting kan gå i stykker, forsvinde eller flytte sig. Man kan se, lugte og høre uforklarlige ting. Det kan der heldigvis gøres noget ved. En husrenselse består af en afklaring af problemet, og derefter renser jeg stedet og sørger for, at der kommer god energi.

Klarsynsarrangement

Hvis du samler nogle mennesker til et klarsynsarrangement, vil jeg gerne komme og give en prøve på mine evner. Jeg er meget opmærksom på, at give så konkrete og indforståede beskeder som muligt, så ingen bliver udleveret, eller går derfra med tungsind. Under et klarsyns-arrangement dukker der ofte afdøde op med beskeder, som jeg leverer videre til den enkelte.