Nytårsretreat 2018

Et kærligt boost til dit nye år.

To intense dage med danseglæde, selvfordybelse og kreativitet. Du får tid og rum til at sige farvel til gamle mønstre, finde mod og kraft til at springe ud i det nye, som venter på dig.

I dette retreat får du mulighed for at komme i dybere kontakt med dig selv og udtrykke dig gennem fri dans til meget forskellig slags musik. Med opmærksomhed og kropsligt nærvær oplever du, hvordan dit eget kreative udtryk viser dig vejen til forandring.  Du kan arbejde med dit eget personlige tema og blive coachet og vejledt til at se nye perspektiver i dit liv. Ved at lytte til dig selv og øjeblikkets energi, kan du opleve glæde, frihed og lyst til livet. Gennem meditativ fordybelse kan du finde ro og nærvær og ny erkendelse. En både dyb, sjov og legende proces, hvor du kan udfordre dig selv og undersøge, hvordan du kan forandre dit liv og slippe stress og andre fastlåste mønstre. Du vil undervejs mærke fællesskabet kærlige energi og blive støttet af to erfarne vejledere, som har arbejdet med mennesker og kreative processer i mange år.

Programmet vil bestå af:

  • Intens og energetisk dans med udgangspunkt i dine egne sansninger og udtryk.
  • Kreativ bevægelse med kontakt til dit autentiske selv.
  • Kreative udtryk og personlig erkendelse gennem tegning, maleri og skulptur.
  • Stille fordybelse både i bevægelse og som meditation.
  • Coaching  i forholdet til personlige temaer.
  • Ekstra krydderi vil være klangmeditation, yoga og dejlig vegetarisk mad.

Kom som du er!

Det kræver ingen forudsætninger at deltage.  Du skal ikke kunne danse på en særlig måde eller tegne og male. Det handler ikke om at præstere. Du skal blot have lyst til at lade dig inspirere af dejlig musik, farve, lyd, sansninger og inspiration fra fællesskabet og de to vejledere. Så er det op til dig at udfolde dig på netop din unikke måde og være fuldstændig dig selv. Fri for krav og forventninger fra omgivelserne. Vi glæder os til at møde netop dig!

Dine vejledere gennem Nytårsretreatet:

Kirsten Steensberg og Elizabeth Mroz

Elizabeth Mroz og Kirsten Steensberg har undervist og lavet workshops i dans, kreativitet, energiarbejde og spiritualitet igennem mange år. De supplerer hinanden med hver sin baggrund i kropsligt energiarbejde. Elizabeth som kropsterapeut og udvikler af energetisk spejling samt kunstneriske udtryk gennem krop og lyd. Og Kirsten som danse- og kunstterapeut samt Kropspsykoterapeut. I Center for Mindful Living  er de kendte som undervisere på Sommer Retreats, Nytårsretreats og flere andre workshops og undervisningsforløb. De glæder sig rigtig meget til at møde dig!

Programmet for Nytårsretreatet

Fredag 28. december

Lørdag 29. december

9.30-10.00 Ankomst/Kaffe/The
10.00-12.30Velkomst og præsentation. Optakt om forandringsprocesser. Kom til stede i kroppen. Nærvær og fordybelse.
12.30 -13.30 Frokost
13.30-16.00 Kreativitet og udtryk i bevægelse. Meditation.
16.00-16.30 Kaffe/te pause
16.30-18.00 Yoga
18.00 – 19.00 Aftensmad
19.00-21.00 Klangskålemeditation
9.30-10.00 Kaffe/The
10.00-12.30 Fra det gamle til det nye. Dans, bevægelse og kreativitet. Fælles refleksion.
12.30 -13.30 Frokost
13.30-16.00 Ud i livet – næste skridt. Bevægelse, kreativitet og fordybelse.
16.00 -16.30 Afslutning med kaffe/the og farvel.

Ret til ændringer forbeholdes.

Tidligere deltageres udtalelser:

”Meget givende med meget kreativt arbejde / øvelser, hvor mange forskellige sanser og den fysiske krop kom i spil.”

”Jeg oplevede, at I som behandlere/undervisere supplerede hinanden virkelig godt. At der var tænkt i at have folk, der kunne understøtte både energetiske, kropslige og mentale processer. Det var et stærkt og meget kompetent felt.”

”Jeg føler mig meget styrket efter retreatet med et kæmpe boost af større selvtillid, ro og mod til at gøre noget ved det, jeg indtil videre kun har drømt om.”

Praktiske oplysninger:

Retreatet finder sted fredag den 28.12 kl. 10-21 og lørdag den 29.12 kl. 10-16.30 i Center for Mindful Living, Slotsgade 32 (baghuset), Hillerød.

Prisen er 995 kr/person. Medlemmer 695 kr.

Inkluderet er frokost, kaffe, the og frugt/sødt (begge dage) + aftensmad (fredag).

Maden vil være vegetarisk.

Centeret har ikke mulighed for at tilbyde overnatning.

Eventuelle spørgsmål besvares af Hanne Parvine på tlf. 2760 5059.

Tilmelding her: (Bemærk betaling skal ske til bank: Reg. nr 6483 og konto nr. 2027078)

[contact-form to=’hanne@centerformindfulliving.dk’ subject=’Tilmelding Nytårsretreat’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Tlf.nr.’ type=’text’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’/][/contact-form]