Ramona Natascha Jespersen – Behandler

Reiki mester, Reiki lærer, Kanalisere beskeder ned, Pendul, Følelsesforløsende Healing og Regrationsterapeut

Mobil: 30 84 81 23
Mail: Ramona@cpr-healing.dk
Facebook

Cpr-healing tilbyder behandlinger og kurser i Helsinge, Nordsjælland og Hillerød.

Hvordan opleves Reiki healing?

​Der er ingen rigtig eller forkert måde at opleve en Reiki healing behandling på. Det er meget individuelt og kan variere fra gang til gang. Dig som klient kan komme ud for at føle varme, kulde, vibrationer, når jeg placerer hænderne på kroppen. Der kan også fremkaldes billeder og fornemmelser lidt, som når du drømmer. Du kan også komme til at grine, græde eller andet i den stil, men det er ikke sikkert, kun hvis det er meningen for dig lige der.

Det vigtigste for mig som din behandler er, at du føler dig tryg, støtter dig og viser min omsorg via min hænder uden, at du føler, at du skal forklare for meget og være på. Du skal faktisk bare tage imod. Reiki healing er en terapiform, hvor jeg berører dig forsigtigt med mine hænder og prøver at få det til at virke dybdegående og arbejde de steder, hvor du har dine udfordringer/ problemer og få det til at hele indefra både fysisk og psykisk hos dig .​Det kan hjælpe dig til at træffe bedre valg i livet og have gode effekt på angst, depression og PTSD.

Det kan efter 4-6 gange ændre dit liv, som du ikke troede kunne ske. Reiki healing skaber balance, gør dig rolig og ladt op til livet. Det øger dit energiniveau og giver dig mere kraft til det, som du skal. Reiki understøtter kroppens immunforsvar, når du har været presset eller stresset. Det er godt imod stress på alle måder, eller når du har ondt eller har betændelse i kroppen. Hvis du er spændt op fysisk og psykisk, kan det også gavne, og kan bruges forbyggende. Det kan give færre bivirkninger, hvis du bliver behandlet medicinsk og er rigtigt effektivt ved kemoterapi. Reiki stammer fra Japan og betyder Universel Livsenergi, man kan faktisk sige en tæt flydende kærlighedsenergi fra universet.