Birgit Elgaard Brett – Behandler

Birgit Elgaard Brett

Mobil: 21 22 34 64
Mail: info@tagengoddag.dk

Silva Metoden Danmark, stresscoach, karrierecoach, erhvervscoach, motivator, foredragsholder og underviser

Hvad kan du få ud af  mental træning, coaching eller et inspirerende foredrag?

Som arbejdsplads eller organisation får I en fælles tilgang til stress og trivsel
Ro og overskud–  forebyggelse og håndtering af stress
Dine ønsker, drømme og mål får den opmærksomhed du fortjener
Du genfinder din passion og livsglæde
Din arbejdsglæde kommer i centrum
Negativt tankemylder fylder mindre og mindre
Fokus og handlekraft
Du bliver optimistisk og meget bedre  til at se dine muligheder
Det er meget lettere at skabe nye vaner og god søvn

Du og dem du elsker fortjener glæde og energi – til hverdag og fest
Jeg brænder for at du – vi lever det liv vi gerne vil. Ikke kun karriere og penge, men et liv med balance i livshjulet. Det skifter gennem livet, men det er ærgerligt, hvis du føler du har mistet kontrollen og indflydelsen på dit liv. Du sender sikkert din bil til et grundigt eftersyn. Hvad med et status eftersyn på din hverdag, dit job eller livet generelt?

Jeg har taget 5 coachuddannelser, jeg er nysgerrig og har en meget jordnær tilgang til livets udfordringer. Du bliver støttet så du flytter fokus og får mod og handlekraft. Du lærer at se muligheder uden at miste overblik og realitetssans. Jeg er gift og har 3 teenagere, jeg har oplevet lidt af hvert, både privat og på jobbet. Jeg er spejderleder i min fritid.

Mange år i store internationale virksomheder og organisationer med omstrukturering. Jeg ved at det kan være en meget frustrerende og stressende oplevelse. Jeg har en biologisk kandidatgrad som jeg har arbejdet med i ind- og udland. Jeg har fokus på hvad du selv kan gøre for at bevare arbejdsglæden og motivationen samt fastholde balancen med privatlivet.

De værktøjer du får, er en kombination af mental træning, positiv psykologi og coaching. De er enkle og jordnære, lette at lære og lette at bruge i hverdagen.

Mine foredrag og kurser er tilpasset tilhørerne og situationen, der er ikke to der er fuldstændig ens. Story-telling er en del af mine foredrag, hvori jeg blander historier fra min opvækst i Kenya og mine arbejdsår i Nepal og Namibia. Jeg brugte sammenlagt 10 år af mit liv bosat udenfor Danmark, og bruger de erfaringer i mine kurser og foredrag.

Erhverv: Læs mere her      For coaching: Læs her