Sommer retreat 16.-19. juli 2020

Sommer retreat 16-19 juli 2020 ved Hillerøds Slotssø og
nærliggende natur ?

Tag på en personlig rejse i fælleskab med andre ?

Dette er en invitation til at forkæle dig selv denne sommer med meditativ fordybelse, kontakt til naturen, krydret med yoga, klangmeditation, trommerejse og vegetar-mad.

Gennem en autentisk proces med dans, kreativ skrivning, lyd, bevægelse, tegning og forbundethed med naturen, vil du i et kærligt fællesskab lytte til kroppens energi, udvide din bevidsthed og komme i kontakt med dit hjerte 

Ved at holde til ved Slotssøen og i skov ønsker vi at styrke sanser, følelser, intuition og kontakten til din spiritualitet.
Kom hjem til dig selv med den ydre natur som vejleder hvor du genfinder din indre natur. Alle har vi de svar vi søger indeni, naturen kan hjælpe os med at finde dem.

Vi inviterer til en transformerende personlig rejse, hvor kroppens energi og hjertet viser vejen, og hvor vi lytter til indre impulser og udtrykker vores autentiske essens. Giv dig selv en gave – tid til nærvær, fordybelse, kreativitet, leg og fælleskab – og kom tilbage fornyet med sprudlende energi, ro, nærvær, fokus og større meningsfuldhed.

 

Program:
[table id=8 /]
Da facilitering af processen forgår ud fra nærværet og følger gruppens energi, vil der ske justeringer af programmet undervejs for at følge gruppens flow.

Ret til ændringer forbeholdes.

Praktisk info:

Underviser: Elizabeth Mroz og naturelsker Catrin Giehm som assistent.

Elizabeth Mroz har arbejdet med kropsterapi og spiritualitet i over 20 år, udvikler af energetisk spejling samt kunstneriske udtryk gennem krop og lyd. I Center for Mindful Living er hun kendt som underviser på Sommer- og Nytårs Retreats og flere andre workshops og undervisningsforløb.

Catrin Giehm I forlængelse af hendes eget indre arbejde og forbindelse med naturen, har hun uddannet sig til Naturterapeutisk mindfulness instruktør.
Hun drømmer om at andre, ligesom hun selv, får lov at mærke og opleve de glæder og den ro der er ved at føle sig forbundet til sig selv og naturen omkring os.

Maden: Den er vegetarisk.
Måltiderne nydes primært udenfor i centrets have og i anden natur.

Prisen: 1995 kr inklusiv frokost og aftensmad( for nuværende medlemmer 1495 kr). Logi er ikke inkluderet i prisen, da centret ikke har mulighed for dette.

Du kan søge om overnatning på:  www.hillerodcamping.dk, som blev kåret til “Bedste Campingplads-2019” – 20 min afstand fra centret.

Vi følger Sundheds Styrelsens retningslinier ift afstand og antal af deltagerne.

Spørgsmål kan rettes til Elizabeth Mroz på 20 65 25 09 eller via elimroz26@gmail.com.

Tilmelding og betaling skal ske på dette link.